Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az hogy "papucs"?

Figyelt kérdés

Persze itt a viselkedés formára gondolok, nem a lábbelire.

Mi jellemzi?

2012. nov. 5. 08:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Írj konkrétumot!
2012. nov. 5. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem számít annak. Én is kedves vagyok a barátommal, de én aztán minden vagyok, csak papucs nem.

Ha két ember fontos egymásnak, természetes, hogy egymás kedvében járnak!

Csak ne megalázkodó módon tedd. :)

Nálunk egyikünk sem úgy teszi.

A barátom és én szeretjük a "domina szexet", ott éli ki a "megalázkodó-hajlamát", de az megintcsak más, külön tudjuk választani. Az életben ő egy olyan srác, aki kedves, odaadó de van önérzete, önbizalma, tartása.

Én szintén kedves vagyok vele, sokszor előzékeny, dicsérem, értékelem, ám ezzel együtt hatalmas tartással rendelkező nő vagyok.

Azért írtam le ezeket, hátha segít tisztázni, sok emberben keverednek ezek a fogalmak! :)

Ezen kívül egyikünk sem "kapcsolatfüggő". Szabad akaratunkból választottuk egymást, egyedül is boldogok, kiegyensúlyozottak voltunk. Bár ehhez a kapcsolat csak hozzátett, ám mégsem azért jött létre, mert már bármibe belementünk volna, csakhogy legyen valakink. :)

2012. nov. 6. 09:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy megosztottátok velem a véleményetek. Igy már tiszta elöttem, hogy mi is a "papucs".

Már csak egy valami érdekelne... Miért pont papucs? Miért ez a neve?

2012. nov. 6. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a megalázkodó, kapcsolatfüggő embert tekintem annak, aki akár olyasmit is bevállal- és nem önzetlenségből!- amitől szenved, ami rossz neki.

Gyávaságból, azért, hogy legyen valakije, mert egyedül "senkinek" érzi magát, nincs önbecsülése.

Ezért akár bele is rúghatnak, stb.

Talán azért "papucs", mert önmagában annak sincs értelme, csak ha benne van egy láb. :)

Bár ennyi erővel cipő is lehetne. :)

2012. nov. 6. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Előttem szólók nagyon jól összefoglalták, sok mindent nem lehet hozzá tenni.

Papucs: igen, aki teljesen alárendeli magát a másiknak, nincs véleménye se önálló akarata, mindig azt teszi amit a másik mond.

Azt hallottam azért nevezik az ilyeneket ''papucsnak'' (elsősorban pasikra értik) mert átvitt értelemben olyan, aki a papucsot is utána hozza a másiknak.

2012. nov. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!