Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki volt már szerető, megcsaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már szerető, megcsaló vagy megcsalt, milyen "érzés" volt?

Figyelt kérdés

Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy most nem arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a megcsalásról.

Arra vagyok kíváncsi, hogy aki volt már a fent említett 3 "szerep" közül az egyikben, utána hogy érezte magát? Ha visszacsinálhatnád lenne valami amit másképp tennél? Az eset után miben változott, ha változott, az emberi kapcsolatokról alkotott eddigi véleményed?

Mindenkinek előre köszönöm a válaszát és remélem mindenki őszintén leírja a történetét. Én nem fogok ítélkezni csak kíváncsi vagyok. Ha lehet írjátok meg "melyik fél" voltatok és, hogy egyáltalán hogyan kerültetek abba a helyzetbe. KÖSZÖNÖM!! (Mindenkinek megy majd a zöld kezecske és köszi azt is, hogy elolvastad :)

2012. nov. 4. 14:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hát, a megcsaló kivételével voltam mindegyik, megcsalt is és szerető is...

a szerető státusz persze csak egy alkalomról szólt. a pasi nagyon tetszett, udvarolgatott, gondoltam, nagy baj nem lehet belőle. ő volt az első... miután letiporta a "fehér liliomot" másnap már igazán nem foglalkozott velem, sőt... utólag megtudtam, hogy barátnője volt. eléggé rosszul esett, de elismerem, hogy nem csak ő a hibás, én voltam, aki hagyta magát leitatni, stb.

megcsalva meg... a mostani előtti kapcsolatomban voltam. a pasi elég genya módon rázott le, nem is volt hajlandó személyesen szakítani. a legjobb barátjától kellett megtudnom, hogy egy hónapja (!!!) van már más neki, aki persze nem tudott rólam... rendkívül megbántott és csalódott voltam, de mivel így alakultak a dolgok, nemigen pazaroltam rá sokkal több érzelmet és gondolatot, nem érdemli meg.

Nem csinálnék vissza semmit. Az ilyesmiből tanulni kell- most már tudom, hogy nem kéne azonnal megbízni minden szép szemű srácban és nem kell belemenni egy távkapcsolatba. Nem nagyon változott a véleményem az emberi kapcsolatokról, továbbra is optimistán hiszem, hogy igenis megtalálom majd az igazit. Nem vagyok az a fajta, aki, csak mert néhányan kitoltak vele, rögtön azzal jönne, hogy minden pasi köcsög. Tudom jól, hogy mindkét esetben én is bűnös voltam, bár nyilván nem a legjobb megoldást választotta egyik sem. Azaz, lehet NEKIK a legjobb megoldás volt, de semmi esetre sem a legtisztességesebb.

Megcsaló meg kétlem, hogy valaha is lennék. Ha valakivel együtt vagyok, akkor okkal vagyok az illetővel, egyszerűen képtelen lennék másra akárcsak rá is nézni. Ha meg mégis, akkor az azt jelenti, hogy nem az illetővel kell lennem, valami hiányzik a kapcsolatunkból, ezért inkább szakítok. Tisztelem annyira a másik embert, hogy őszintén megmondjam neki mit érzek, és nem a háta mögött szervezkedek.

20/l

2012. dec. 13. 21:04
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem igazán mondanám magam szeretőnek, mert nem tudtam, hogy a srácnak van barátnője. Barátnőm szülinapi bulija volt, ő ismerte a srácot én akkor ismerkedtem meg vele, nagyon jól nézett ki, csókolóztunk aznap este más nem történt meg telefonszámot cseréltünk. Pár napig hívogatott aztán a haverja elmondta, hogy van barátnője 2!! éve.

Még én éreztem rosszul magam, de hát honnan tudhattam volna...észrevehetően jelezte, hogy bejövök neki ki gondolta volna h van barátnője. Kicsit átverve is éreztem magam.

A másik pedig a megcsalt szerep.. összejöttem egy sráccal 1! napja jártunk és csókolózott a barátnőmmel... nem a srácban csalódtam hanem a barátnőmben, ráadásul két héttel később tudtam csak meg a barátnőm párjától....

2013. jan. 2. 21:12
 23/25 anonim ***** válasza:

A többiek válaszát nem olvastam, de a saját esetem leírom.

Szerető: Nem viszonyról volt szó, csak már két exem is megcsalta velem az utánam következő nőjét. Semmi visszaszerzésről nem volt szó, csak én szexelni akartam, és egyik se kapta meg utánam azt, amit akart, így mentek ők bele. Egy kicsit szégyelltem, de nem derültek ki.

Illetve egyszer teljesen véletlenül utólag jöttem rá, hogy akivel lefeküdtem, annak volt mellettem barátnője, csak ő erről nem szólt. Arról tényleg nem tudtam.

Megcsaló nem voltam és soha nem is leszek. Lehetőség mindig lett volna rá, csak szerintem ez egy döntés, semmi más. És nem hasraütés-szerűen választok párt, így akivel járok, nem véletlenül és nem is áll szándékomban megcsalni/elhagyni/lecserélni, stb. Még tök részegen is ellen tudtam állni, szóval se alkohol, se semmi nem hiszem, hogy befolyásol minket. Aki megcsalja a párját, az így döntött és kész, tökmindegy mik voltak a körülmények.

Megcsalt tudomásaim szerint egyszer voltam, elég pocsék érzés volt, és nem is tudtam megbocsátani, pedig szerettem volna.

Ez az én történetem.

21L

2013. jan. 2. 21:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok! :)
2013. jan. 2. 21:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Nálam ez egy elég bonyolult szituáció volt. Szerető/megcsalt voltam, vagyok egyben, legalábbis bizonyos értelemben. Nyár elején ismerkedtünk meg, egyéjszakásnak indult, de nem zártuk ki a folytatást, csak mindketten közvetlenül utána kerültünk másik városba és lehetetlen volt találkoznunk. Nekem az első volt, beleszerettem. Nyár végén megkeresett, beszéltünk, említette, hogy megismert egy nőt ott helyben, de csak alakulgat, ha visszajött attól találkozhatunk. Végül aztán több elmaradt találka után 2 hónapja újra találkoztunk és együtt voltunk. Kérdeztem a másik nőről, azt mondta még mindig csak alakulgat, nem tudja akarja-e hogy komoly legyen belőle. Úgy váltunk el, hogy januárban jön vissza, majd látjuk mi lesz, nem mondja hogy nem találkozunk többet, de azt sem, hogy igen.

Szóval ez bonyolult, utánam ismerte meg, de mégis van egy olyan érzésem, hogy én vagyok a "titkos" nő az életében.

2013. jan. 2. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!