Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen érzés?

Figyelt kérdés

14 éves Fiú (sorry...féérfi. :D) vagyok.Van egy barátnőm,több,mint 3/4 éve már.Ezzel semmi baj.Szeretjük egymást,stb...Selezóval,mai napig dúl a love. :)

Azonban:Van egy nálam fiatalabb lány,aki,mielőtt összejöttünk,mindig elpirulva,sikertelenül visszafogott mosollyal integetett nekem a suliban.(értsd:a kezét óvatosan a feje mellett lengette,nem feltűnően.)

Mai napig mindig mosolyog,amikor elmegy mellettem.De ha a barátnőmmel lát..Kicsit kedvtelennek tűnik.

egyszer,volt egy 2 napos ,,mosolyszünet" a Barátnőmmel,amikor a suliban is kerültük egymást.Nagyon vidámnak,és feldobottnak tűnt..

Amikor vége lett a, ,mosolyszünetnek",letört.Amikor újra meglátott minket..Egy pillanatra megállt a lépcsőn.Aznap délután suli után a helyi parkba ment.Sírt..

Kicsit lelkiismeretfurdalásom van...sz.r érzés lehet...

Ráírjak Facebookon?Hogy találkozzunk,és tisztázzuk ezt az egészet?

2012. nov. 4. 00:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem vagy férfi 14 évesen. -.-
2012. nov. 4. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha biztos vagy benne, hogy miattad sírt, akkor megbeszélheted vele. De azért szólj a barátnődnek is erről.
2012. nov. 4. 00:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Te csak egy kis taknyos vagy!
2012. nov. 4. 00:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehát mit tudsz neki mondani? azt amit már ő is tud? Hogy foglalt vagy és szereted a barátnőd?
2012. nov. 4. 01:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Első:Tudom.Csak viccnek szántam.

4.:Nem tudom.Egyértelmű,hogy ez a helyzet.Látszik rajta,hogy ,,szenved"...pedig nem csak én létezek..

2012. nov. 4. 01:03
 6/10 Hole Hunter ***** válasza:

Először is a taknyosozó majmoknak üzenném, hogy a kissrác pasibb, mint ti lesztek valaha az életben...szerencsétlen banda!

Szal...inkább hagyd őt. Neked is szar, hogy látod szenvedni, de gondolj bele a helyzetébe...neki még az is csak olaj lenne a tűzre, ha egyáltalán hosszászólnál. Örülök, hogy nem csak azt látod a helyzetből, mennyire bejössz a csajoknak, hnem foglalkoztat, mit is okozhat egy reménytelen szerelem. Maradj ilyen! Sokkal különb vagy ezeknél a nyomorultaknál! Faterod büszke lehet rád...és saját magára.

Üdv.

44/F

2012. nov. 4. 01:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Igaza van 6. nak, intelligensebb lehetsz az átlagnál ha foglalkoztat a mások érzelme. legalábbis érzelmileg biztosan intelligensebb vagy. gondolom azt vágod hogy fülig szerelmes beléd a csaj. mit lehetne ezzel kezdeni... csak úgy tudna elfelejteni téged a lány ha sokáig nem látna, vagy valaki másba lenne szerelmes esetleg. lehet az is megoldás lenne, ha megmondanád neki, hogy ti ketten lehetnétek jó barátok, de csak úgy mint haverok, semmi több. lehet, hogy a csaj kibékülne ezzel a gondolattal de az is lehet, hogy még rosszabb lenne neki tudni, hogy nincs esélye nálad egyelőre. nem sok tapasztalatom van ilyen téren, jó lenne ha lányok is válaszolnának :D

az meg, hogy te férfi vagy vagy fiú igazán részletkérdés. szerintem az számít férfinak, aki felnőtt hímnemű ember. és az a felnőtt, aki önmagáról és másokról önállóan gondoskodni tud.

2012. nov. 4. 01:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Hole Hunterrel értek egyet.

Inkább ne próbáld megvigasztalni, valószínűleg nem tennéd könnyebbé a helyzetét. Sajnos ezzel egyedül (vagy a barátai segítségével) kell megbírkóznia. Igen, rossz érzés neki, de idővel el fog múlni. Még az is lehet, hogy később keserédes nosztalgiával gondol majd rád vissza :)

14 éves fiú (sorry... féérfi :)) létedre jó adag empátiával rendelkezel, amivel még sok felnőtt sem. Remélem, ez így is marad :)

2012. nov. 4. 03:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne odamenni hozzá mert vagy még jobban összetörik mert megmondod neki, hogy sajnálod stb. vagy reménykedni kezd. Amit még esetleg tehetsz, hogy a barátja leszel és így kevésbé hánytorgatod fel az érzelmeit.
2012. nov. 4. 17:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Most esett le,hogy mit írtam a ,,szóval" helyett,megesik... :)

De eléggé megoszlóak a vélemények...Beszéljek Vele...?Vagy ne?Attól is félek,hogyha a Barátnőm fülébe jut,hogy haverkodok egy másik Lánnyal,féltékenykedni kezd..

2012. nov. 5. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!