Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki volt már szerető, megcsaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már szerető, megcsaló vagy megcsalt, milyen "érzés" volt?

Figyelt kérdés

Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy most nem arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a megcsalásról.

Arra vagyok kíváncsi, hogy aki volt már a fent említett 3 "szerep" közül az egyikben, utána hogy érezte magát? Ha visszacsinálhatnád lenne valami amit másképp tennél? Az eset után miben változott, ha változott, az emberi kapcsolatokról alkotott eddigi véleményed?

Mindenkinek előre köszönöm a válaszát és remélem mindenki őszintén leírja a történetét. Én nem fogok ítélkezni csak kíváncsi vagyok. Ha lehet írjátok meg "melyik fél" voltatok és, hogy egyáltalán hogyan kerültetek abba a helyzetbe. KÖSZÖNÖM!! (Mindenkinek megy majd a zöld kezecske és köszi azt is, hogy elolvastad :)

2012. nov. 4. 14:40
1 2 3
 1/25 taylortimothymatthew ***** válasza:
60%
Elfelejtettem, annyit ittam utána.
2012. nov. 4. 14:41
 2/25 anonim ***** válasza:
28%

Lány vagyok. Valahogy már mindhárom szerepben voltam..

szerető- Tudtam, hogy van a srácnak barátnője. Bele voltam zúgva teljesen, vele szerettem volna elveszíteni. Szóval megcsináltuk. 1 alkalom volt. Terveztük a többit. Többször kérte még utána, de aztán nem lett belőle semmi. Ez így volt "szép". Nem bántam meg. :) Ha akkor nem teszem meg, akkor valószínűleg most teljesen máshol tartanék. Mára már van felesége, és nemsokára gyereke is. :) Ha összefutunk, zavartan mosolygunk egymásra és ennyi.

megcsaló- Egy nyáron összejöttem egy külföldi sráccal, mikor itthon volt a rokonánál néhány hétre. Visszament és kb két hónapra rá megismertem egy férfit, első alkalommal ellen álltam és nem mentem bele semmibe vele, másodszor, mikor egy szórakozóhelyen találkoztunk, engedtem egy kicsit az érzésnek. Csókolóztunk, simogatott. Hívott fel a lakására, azzal, hogy (mivel mondtam, hogy ennél többet nem szeretnék/ volt felesége (nem ugyanaz a két emberke!!)) csak beszélgetünk és folytatjuk azt, de nem megyünk tovább.. aha ;) nem mentem fel hozzá, mert akkor biztos folytattuk volna.. Azóta is nehéz ellenállni neki, de nem megyek bele olyan szituációkba.. és próbálom kerülni vele a nyílt kontaktust. Na szóval, akkor lelkiismeret furdalásom volt, sajnáltam a barátomat, mert úgy éreztem ő a legrendesebb férfi a földön, és szeret és én is nagyon szerettem. nem mondtam el, nem is tudta meg. Bántam. Két hétre az eset után az akkori barátomnak lett más, és mindezt gerinctelen módon kezelte. Szóval a lelkiismeret furdalásom oda.. esetében.

megcsalt- a legelső sztorimban említett sráccal éreztem át utoljára, valamiért azt reméltem szakít majd a barátnőjével, aztán mégse, szar volt őket együtt látni úgy, hogy mi még be sem fejeztük. És keringtek bizonyos pletykák, hogy az egyik volt barátom (egy teljesen másik srác) megcsalt a kapcsolatunk alatt, bár ezt egy olyan személy mondta nekem, akiben nem bízom és rám hajtott, szóval ez semleges :)

2012. nov. 4. 15:00
 3/25 anonim ***** válasza:

- Szerető: volt egy srác, akit csak szerettem.. de nem estem túlzásba, mivel volt barátnője féléve.. kavargattunk meg ilyenek.. semmi komoly nem történt csak csók.. azt mondta, hogy szakít a csajjal mert engem szeret.. aztán semmi nem lett belőle.. azóta is együtt vannak (ez áprilisba volt) rosszul esett, hogy hittem neki, hogy tényleg szeret..

- Megcsaló: decemberben volt egy pasim, nem jártunk hosszú ideje, nem volt túl komoly kapcsolat.. csókolóztam egy haverommal, aki szeretett engem.. majd szakitottam a pasimmal, de 2 hét után visszamentem hozzáá, mert úgyéreztem mellette a helyem.. kicsit lelkiismeretfurdalásom volt és sajnáltam is.

- Megcsalt: Ez a történet még régebben volt.. ezt nem írom le részletesen.. Annyi a lényeg, hogy elhitette, hogy szeret, aztán másik csajjal láttam.. az a legrosszabb, hogy átvertek és kihasználtak..:/

2012. nov. 4. 15:10
 4/25 anonim ***** válasza:

-Szeretőként meglehetősen rosszul éreztem magam, nem is tartott sokáig a dolog egy este volt és annyira lelkiismeret furdalásom lett és megbántam a dolgot, hogy soha többé a pasi közelébe se mentem.

-Megcsaló..Megcsalt.. A kapcsolatunk a szakadék szélén állt, nem akartuk már egymást, de 4 év után nem olyan könnyű csak úgy lezárni a dolgot, ő többször is megcsalt a kapcsolatunk során, de nem tudtam rá haragudni, egyszerűen azt éreztem megérdemlem és várható is volt, hogy félrelépjen hiszen már nem tudtunk örömet szerezni egymásnak igazából, csak a megszokás tartott össze..Ekkor csaltam meg én is őt egy olyan pasival, aki nos 10/10..Sose gondoltam, hogy egy ilyen pasi egyáltalán szóba állna velem egy ismerősöm haverja volt, régebbről ismertem, de mindig csak titokban álmodoztam róla.. Miután megtörtént a dolog ismét jött az ismerős lelkiismeret furdalás.. Leültünk beszélgetni a barátommal és szakítottunk.. A történetek során említett személyek közül mindegyik egyedülálló jelen pillanatban, de én sosem lennék képes ugyanezekbe a szerepkörökbe visszaállni.. Nem az emberekkel volt sosem a baj, hanem a lelkiismerettel.. Még egyszer nem lennék képes végig csinálni egyiket sem.. Pedig lehetne hivatkozni ilyesmikre, hogy de ő is megcsalt, meg a lány is félrelépett, akinek összejöttem a barátjával.. De valahogy úgy érzem ezek nem szépítika helyzetet.. 23/L

2012. nov. 4. 15:52
 5/25 anonim ***** válasza:

Szerető - Megismertem egy srácot, akinek akkor már egy éve volt barátnője, vele elcsattant egy csók buliban, nem igazán éreztem rosszul magam ez miatt,szerintem ha szeretné a barátnőjét nem csókolt volna meg engem

Megcsalt - Tavaly a pasim totál részeg volt és lesmárolta egy mégrészegebb csaj, rosszul esett de megbocsájtottam neki mert azonnal elmondta

2012. nov. 4. 17:54
 6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és, hogy nem voltatok lusták leírni mi hogyan történt :)
2012. nov. 4. 18:28
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

szerető és megcsaló nem leszek soha ..

megcsalt viszont már voltam, és a legutolsó ellenségemnek sem kívánnám. életem szerelme, aki egyben a legjobb barátom volt csalt meg, 4 év után. rossz érzés volt, egy ideig nem tudtam mit kezdeni vele, de örültem, mert felnyitotta a szemem, észrevettem mennyi embert elhanyagoltam miatta, mennyi mindent csináltam rosszul, és mennyire nem ő az az ember, aki megérdemli a szeretetemet, felesleges pazarlás volt a részemről. az idő megérte, mert sokat tanultam tőle, de nem annyit, amit úgy tanulhattam volna, ha nem vele vagyok.

akivel megcsalt, gyűlöltem, féltem bármire képes lennék, ha valaha is meglátom. tudtam, hogy át fogja baszni az exemet, sokat hallottam már róla másoktól, figyelmeztettem is azt a barmot, de nem hallgatott rám, hiszen ő annyira más :) 4 hónap után szakítottak, a lány megcsalta. még sem érzem úgy, hogy ez elegendő bosszú volt.

nem fogok ostoba játékokat játszani, és undorító eszközökhöz folyamodni, az élettől majd mindent visszakap, de tény, hogy könnyítene a lelkemen, ha vissza tudnám valahogy adni, amit ő tett velem

2012. nov. 4. 20:42
 8/25 anonim ***** válasza:

Szerető: Egy nős férfi szeretője voltam, az elején olyan kettősen éreztem magam. Egyrészről lelkiismeret-furdalás gyötört, bár már nem éltek együtt a feleségével, de igazából nem nagyon hittem el mindent, amit mond, hiszen gondoltam minden nős pasi ugyanezeket mondhatja, ha ágyba akar vinni vkit. Másrészről szerelmes voltam, rajongtam, imádtam és vártam a percet, hogy láthassam.

Megcsalt: A párom 4 év után megcsalt egy lánnyal, akit ismertem is. Egy barátnőm barátnőjével. Csalódott voltam és fájt, hogy mindenki tudta, csak én nem és fájt, hogy nem mondta el. A lányra én nem voltam mérges, nem is érdekelt, a páromra nagyon.

Megcsaló nem voltam.

2012. nov. 5. 23:04
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Beleszerettem valakibe, úgy éreztem végre, hogy annyi kudarc és szenvedés után végre megtaláltam én is a megérdemelt boldogságot. Eleinte azt hittem, hogy annyi a történet szépséghibája, hogy van köztünk 13 év különbség, úgyhogy emiatt a szüleimmel is vívtam egy komoly harcot, mire végre elfogadták. Hihetetlenül boldog voltam, egy nap ezerszer felhívott, amikor találkoztunk is teljesen levett a lábamról, ennek ellenére nem feküdtem le vele, csak másfél hónap után. Utána úgy éreztem, hogy megtaláltam akivel örökre együtt maradnék...aztán másnap felhívott egy nő a telefonjáról, hogy ki vagyok én, és miért beszélek napi X órát telefonon az élettársával...Na ezek után egy világ omlott össze bennem, mivel korábban mint barátra tekintettem erre az emberre, így úgy érzem mindkét téren elárult. Szégyelltem magam, annak ellenére, hogy hibás nem voltam, mivel azt hittem ketten vagyunk a kapcsolatunkban". A történtek után aznap este csak ültem egy padon és néztem magam elé, majd rájöttem, hogy ő volt az utolsó személy akiben bíztam. Szar érzés volt, hogy egyszerre lettem szerető, és "megcsalt". Persze jött a magyarázat, a szép szavak, a könyörgés, az ígérgetés...a kapcsolatot ennek ellenére tartjuk, de én már nem várok tőle semmit.
2012. nov. 6. 18:39
 10/25 anonim ***** válasza:
69%
megcsalt voltam,az élettársam fél éven át csalt,majd el is hagyott a nő miatt engem és gyermekeinek.Jelenleg szeető vagyok,az exem szeretője és piszok jó érzés,várom a pillanatot,hogy a ője előtt is világossá váljon,hogy a fagyi visszanyalt,most őt csalja velem.
2012. nov. 8. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!