Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás. Ti úgyvagytok vele hogy: "ha egyszer megtette, újra megteszi"?
Én amikor összejöttem a mostani barátommal, még keményen drog függő voltam, nem érdekelt semmi körübelül csak hogy meg legyen a napi adag. Ennek kapcsán meg is csaltam...
Undorítóan mocskosnak éreztem utána magam, sírva mondtam el neki h bocsásson meg és segítsen kimászni abból az érzelmi nyomorból ami akkor körül vett.
Mivel ő is átesett ezen még jóval előttem megértette, magához vett, lehozoztt a drogokról, azóta újra sulizom, dolgozom, rendbejött az életem.
Nagyon fájt neki amit vele csináltam de tudta h az nem is igazán én voltam hanem a kábszer.
Azóta is minden nap eszembe jut, elmondhatatlanul bánt h bántottam azt az embert aki a legtöbbet tette és teszi még most is értem.
Ő már megbocsájtott, én soha nem fogok magamnak...
Jól kiöntöttem itt a lelkem közben nem is ez a kérdés :DD
Na tehát ha egyszer megtette, nem biztos hogy újra megteszi, d eoka van annak h megtette. Nem szeret eléggé.
Ha egyszer meg tudta tenni, előbb-utóbb meg fogja újra. Sajnos magamból indulok ki, bár az én exem nem tudott a megcsalásokról. (Csók történt 2 esetben). Az elsőnél még szarul éreztem magam, megfogadtam, hogy soha többet, ez is csak véletlen volt stb. Aztán jött a második.. végül nem sokkal utána én szakítottam, mert így nem volt értelme tovább a kapcsolatnak..
Aki egyszer meg tud inogni, az megfog máskor is, csak idő kérdése. (Véleményem szerint)
22/L
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!