Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás. Ti úgyvagytok vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás. Ti úgyvagytok vele hogy: "ha egyszer megtette, újra megteszi"?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én régen úgy gondoltam, hogy egyszer elnézném... de amikor megcsaltam a volt barátomat (csók volt), azóta tudom, hogy ilyenkor nincs értelme már folytatni, én is akkor tudtam csak megtenni ezt, mikor már nem szerettem... Hát, sajnos ez kellett, hogy rájöjjek erre, de legalább már nem húzom tovább az idejét.
2012. nov. 4. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen, úgy.

25/f

2012. nov. 4. 13:26
 13/20 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem tenné meg újra, ez ember függő de egy után én véget vetek egy kapcsolatnak hiába ott lenne a tüske bennem mindíg, nincs értelme úgy folytatni hogy nem bízol a másikban
2012. nov. 4. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze. Nem vagy elég jó neki, el kell tudni ilyenkor engedni. Még ha vissza is talál egy időre hozzád, akkor is meg fog, mert nem elégítetted ki teljes mértékben az elvárásait. Nem vagytok egymáshoz valók. Csak stresszelnél miatta, neked is, neki is kín. Egyszeráen hagyni kell, hagy menjen amerre akar. Nem a rabszolgatartó társadalom ez, legalábbis szerelem terén nem.
2012. nov. 4. 15:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 4. 16:03
 16/20 anonim válasza:

Én amikor összejöttem a mostani barátommal, még keményen drog függő voltam, nem érdekelt semmi körübelül csak hogy meg legyen a napi adag. Ennek kapcsán meg is csaltam...

Undorítóan mocskosnak éreztem utána magam, sírva mondtam el neki h bocsásson meg és segítsen kimászni abból az érzelmi nyomorból ami akkor körül vett.

Mivel ő is átesett ezen még jóval előttem megértette, magához vett, lehozoztt a drogokról, azóta újra sulizom, dolgozom, rendbejött az életem.

Nagyon fájt neki amit vele csináltam de tudta h az nem is igazán én voltam hanem a kábszer.

Azóta is minden nap eszembe jut, elmondhatatlanul bánt h bántottam azt az embert aki a legtöbbet tette és teszi még most is értem.

Ő már megbocsájtott, én soha nem fogok magamnak...

2012. nov. 5. 12:01
 17/20 anonim válasza:
Hozzátenném ha igazán szerelmes vagy valakibe, nem csalod meg!
2012. nov. 5. 12:03
 18/20 anonim válasza:

Jól kiöntöttem itt a lelkem közben nem is ez a kérdés :DD

Na tehát ha egyszer megtette, nem biztos hogy újra megteszi, d eoka van annak h megtette. Nem szeret eléggé.

2012. nov. 5. 12:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha egyszer meg tudta tenni, előbb-utóbb meg fogja újra. Sajnos magamból indulok ki, bár az én exem nem tudott a megcsalásokról. (Csók történt 2 esetben). Az elsőnél még szarul éreztem magam, megfogadtam, hogy soha többet, ez is csak véletlen volt stb. Aztán jött a második.. végül nem sokkal utána én szakítottam, mert így nem volt értelme tovább a kapcsolatnak..

Aki egyszer meg tud inogni, az megfog máskor is, csak idő kérdése. (Véleményem szerint)

22/L

22/L

2012. nov. 6. 14:35
 20/20 anonim válasza:
Igen.
2012. nov. 6. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!