Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás. Ti úgyvagytok vele hogy: "ha egyszer megtette, újra megteszi"?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 12:30
2/20 anonim válasza:
Nagy eséllyel igen.Mondjuk helyzettől is függ.De elvesztené a bizalmamat a lány egy jó ideig az biztos!
3/20 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha szeretem a pasit tényleg, akkor egyszeri megcsalásnál még meg tudok bocsájtani, persze nem egyből, de adnék még egy esélyt. ha lesz 2. megcsalás, akkor ennyi volt. ha nem, akkor meg feleslegesen tönkrement volna valami jó. :)
4/20 anonim válasza:
Én nem tudnék bízni egy csajban, ha megcsalna, és hát ugye a bizalom a kapcsolatok alapja.
"Isten megbocsát, én NEM"
17/F
6/20 anonim válasza:
attól függ... szerintem abszolút egyénfüggő. egy esélyt mindenki megérdemel szerintem. ha újra megteszi, akkor pápá!
bár nem mindegy (nekem) a megcsalás formája sem... a fizikait (pl csók) sokkal inkább megbocsátom, mint az érzelmit (ha másnak mondja, hogy szeret). de pl a szexet már egyáltalán nem bocsátanám meg.
7/20 anonim válasza:
Szerintem egy esély még mindenkinek jár. Egy. Mert akkor még el tudom képzelni, hogy a bűntudat közbeszól, és tényleg megbánta, tényleg nem teszi meg mégegyszer. Másodszor viszont mehet, amerre lát!
8/20 anonim válasza:
Én nem tudnám megbocsátani. Ha megcsalt, már nem szeret amúgy meg, szóval felesleges szerintem akkor már együtt maradni.
9/20 anonim válasza:
Igen. Akit megcsalsz, azt nem is szereted.
10/20 anonim válasza:
igen. de ha már megcsaltál vkit.. vajon szeretted-e valaha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!