Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval a barátnőm és én távkapcsolatban élünk, de nagyon, tényleg nagyon szeretjük egymást.230 km választ el tőle, de mindketten úgy érezzük, hogy ezt kibírjuk, mert tényleg imádjuk a másikat. Véleményetek?
Figyelt kérdés
Viszont mindenki ellenünk van, mert ugye távolság és blalala. Azt is tudni kell, hogy 16 évesek vagyunk. De most kijelentem, hogy az érzéseink ényleg valódiak, valóban kötődünk egymáshoz. Nektek mi a véleményetek? Van jövője a kapcsolatunknak?De most kijelentem, hogy az érzéseink ényleg valódiak, valóban kötődünk egymáshoz. Nektek mi a véleményetek? Van jövője a kapcsolatunknak?Kérlek válaszoljatok,mert kell nekünk a megerősítés,ha már mástól nagyon nem kapunk.Mi úgy érezzük,hogy kibírjuk,de szerintetek?Előre is köszönöm a válaszokat.2012. nov. 4. 11:21
11/12 anonim válasza:
Dehogy van jövője a kapcsolatotoknak! Ebben a korban még amúgy sincsenek igazi érzelmek. A csajok is ilyenkor kezdenek igazán érni, lesni a huszon- és harmincéves férfiakat. Hol vagy te azokhoz képest?!
Szegényt megfosztod egy normális kapcsolattól. Gondolkozz már!
12/12 anonim válasza:
Azért nem kell így leszólni...ezt ők valóságosnak érzik, ami ebben a "pillanatban" az is....
Te se voltál különb ennyi idősen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!