Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tényleg csak a külsőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg csak a külsőt keresik a pasikban a mai lányok, akkor hogyan lehetséges, hogy ronda focistáknak (pl Tevez) is mindig szép barátnőik, feleségeik vannak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19-es én is ezt írtam,hogy egyik se szép!:D
2012. nov. 3. 23:15
 22/29 anonim ***** válasza:

Egyszer egy rém felületes oldal érvelt ezzel.

Utána olvasgattam egy halom focista életrajzának, sokuk akkor jött össze a feleségével, amikor még kezdő volt.

Néha egyenesen a nő volt híresebb! (Például keresett modell).

2012. nov. 3. 23:15
 23/29 anonim ***** válasza:
Na ennyi!22-es megmondta!Ez a lényeg!Miért kell rögtön csak arra gondolni,hogy PÉNZ PÉNZ PÉNZ!
2012. nov. 3. 23:18
 24/29 A kérdező kommentje:
Most nem arról van itt szó, hogy szép e vagy sem, mert inkább átlagos nők. Hanem arról, hogy itt a gykn a ronda pasik sírnak, és biztos vagyok benne, hogy azok a ronda pasik benne lennének egy ilyen csajjal egy partyban. Lehet tévedek. De a gyks ronda pasik nem kapnak meg ilyen nőket sem, mint Tevez vagy Ribéry.
2012. nov. 3. 23:24
 25/29 A kérdező kommentje:
Igen,a legtöbb focistának, a rondább focisták többségének is modell csaja van vagy felesége. Az is igaz, hogy akkor jöttek a legtöbben össze ezekkel, mikor a nők már befutott modellek voltak, a focisták meg még csak twente, cesena stb szintű csapatokban fociztak, szóval híresek sem voltak. De ha sem nem néznek ki jól és kezdeti időkben nem voltak annyira fullra tehetősek sem ezek a labdarúgók, akkor mi a titkuk, hogy modell nőkkel szűrhették össze a levet.
2012. nov. 3. 23:27
 26/29 A kérdező kommentje:
?
2012. nov. 3. 23:27
 27/29 anonim ***** válasza:

1. Ezek a modell "nők" néha rémesen nagy önértékelési problémákkal küzdenek, ki vannak készülve. Erről biztosan tudsz. Mint sok olyan nő, aki a "szépségre" alapozza az életét. A szépség ingatag. Ezért belül is ingatag lesz az ilyen. Én állítólag szép vagyok, de vigyáztam, hogy ne erre alapozzak.

Ezek azok a nők, akik napi 10-szer mérik a súlyukat, órákat töltenek készülődéssel és mindig kérdezgetik, nagy-e a fenekük.

2. A focistáknak TÉNYLEG jó seggük van. :D

3. Ha a gyk-s srácok gazdagok lennének, elismerem neked, hogy kapnának partnert. Amolyan számító, "prostiszerű" partnert. De ez igaz a nőnem esetében is.

Ahány rondább, idősebb, ám jómódú nőt ismerek, mind össze tud szedni valami "kényelmes", viszonylag jólszituált, jól kinéző fickót magának.

Ez nem jelenti, hogy minden nő vagy minden férfi a "pénzre megy".

2012. nov. 3. 23:31
 28/29 anonim ***** válasza:

Különben én sosem állítottam, hogy a gazdag ember (nő, férfi) nem kap társat, ha más nem pénzért.

Persze, hogy kap. A pénz vétóz sok dolgot. Talán megcsalják, talán csak lenyúlják, talán érdek alapon együtt maradnak vele. Viszont MINDENKIT nem kaphatna meg még a gazdag sem!

2012. nov. 3. 23:32
 29/29 anonim ***** válasza:

"Most nem arról van itt szó, hogy szép e vagy sem, mert inkább átlagos nők. Hanem arról, hogy itt a gykn a ronda pasik sírnak, és biztos vagyok benne, hogy azok a ronda pasik benne lennének egy ilyen csajjal egy partyban. Lehet tévedek. De a gyks ronda pasik nem kapnak meg ilyen nőket sem, mint Tevez vagy Ribéry."

Ha a gyk-s ronda pasik hétköznapi ruhában látnák meg egyik-másik focistafeleséget, talán csak jobb híján lennének benne vele, mert "csúnya, hétköznapi" lánynak minősítenék, nagy orral, stb.

A nőkön is sokat dob a státusz.

Lady Gaga sem szép, mégis rengeteg fiú rajongója is van! Akik szinte szerelmesek belé (főleg tizenéves srácok, vagy huszonévesek).

2012. nov. 3. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!