Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg csak a külsőt keresik a pasikban a mai lányok, akkor hogyan lehetséges, hogy ronda focistáknak (pl Tevez) is mindig szép barátnőik, feleségeik vannak?
Újra leírom:
Van a gazdag emberek rétege, akik folyton fiatal modellekkel flangálnak, ha nők, ha férfiak.
Mivel van az anyagias emberek rétege, akik tökéletesen lefedik ezt az igényt.
Ettől NEM lesz ilyen minden fiatal férfi és nő.
Bár a fene tudja, azért lehet a fiatal srácok többsége összejönne egy magas státuszú, híres, idősebb csajjal...
Magadból indulsz ki, hogy te fiúként ilyen vagy? :)
Mármint, nem a nő külseje számít, hanem, hogy pénzes legyen? :)
Akkor mondd meg nekem, az olyan híres és csúnya/idős nők miért tudnak mindig fiatal modell fiúcskákat összeszedni?
Mert a fiúk a pénzre buknak?
Lehet...
Te voltál az?
Általánosságban nem igaz.
Annyi igaz, amennyit írtam. A gazdag embereknek nemtől függetlenül LESZ partnere, de itt már nem azon van a hangsúly, amint látjuk, hogy nő vagy férfi. Végezz egy kis kutakodást, a gazdag nők is annyi fiatal srácot szednek fel, amennyit akarnak.
Szóval, létezik a jelenség, de már nem nemek kérdése.
Hidd el, hogy én például nem jönnék össze Tevezzel (bár a haja nem rossz egy-két fotón:D de az kevés).
Mert nem tetszik. Ennyi.
Van aki meg igen.
Nem minden nő, és (itt a lényeg!) nem minden férfi akar "vonzalom" alapján választani, vannak akik üzletnek fogják fel a kapcsolatot, jó befektetésnek.
Ebben is van igazság, én nőként nem figyeltem. Most mondtam a barátomnak, hogy forduljon ide. Szerinte sem szép nők.
(Nem dicsekvésként, de azt mondta, ezek rondák, én százszor jobban nézek ki... most akkor menjek, szedjem fel Tevezt? :D Kösz nem. :)
Aha.. jó, hogy felhívta a figyelmemet rá!
Nagyjából egy szinten vannak. Talán egy fél fokkal szebb a nő?
Titeket megtéveszt, hogy olyan ruhában van, feszes, látszanak picit a domborulatok- és akkor már "jó nő"? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!