Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23-27 éves nők! Összejönétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-27 éves nők! Összejönétek egy 21-22 éves férfivel, ah egyezne a gondolkodás módotok? Perzse komoly kapcsolat céljából.

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 18:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
valóban olyan ember legyen mellettünk akit szeretünk
2012. nov. 3. 21:19
 22/26 anonim ***** válasza:

ma 21:11

Mindenkinek írtam :) Hisz ez egy fórum.

2012. nov. 3. 21:21
 23/26 anonim ***** válasza:

Én csak olvasgattam eddig, de itt valaki tényleg el van kicsit tévedve. :))

"Igazából a bajom csak annyi, hogy lenézik, meg átnéznek a normális azonoskorú srácok felett, csak azért mert nem 35 évesek és nem keresnek nettóban 250 e ft-ot. Kivétel van azér, de a többség ilyen."

Már elnézést, de mi huszonéves lányok általában egy 35 évesre már azt mondjuk, hogy "öreg" hozzánk. Nem is vesszük őket potenciális partnerjelöltnek. A szerelmek általában kortársak, egyetemi osztálytársak között kötődnek, a fiú meg sokszor nem is keres még. :)

2012. nov. 3. 21:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Jókat írtok egyébként nagyon! Ki mit tapasztal, ugye. Ismerek ilyen nőket is, amolyanokat is. De azért kevesebb szerintem, aki 20 évesen 35+-os párra vágyik.
2012. nov. 3. 21:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Ám ebben a környezet befolyásoló hatásában is van valami, mert nekem is sokat mondogatták, hogy szép vagyok nemhogy fognék egy gazdag fickót magamnak. Ha meg 1 évvel fiatalabb barátom volt, mindenki csodálkozott meg le akart beszélni (mit akarok a "kis kölyökkel") :/
2012. nov. 3. 21:24
 26/26 anonim ***** válasza:

Úgy látszik, én is szerencsés környezetben élek. Nem ismerek olyan lányokat, nőket, akik ne akarnának dolgozni, egzisztenciát teremteni- csak a "készbe" beülni. És ezért a nekik tetsző srác helyett idősebb férfit keresnének.

Persze, azt nem tudom megítélni, hogy ezek a nők mennyire figyelemfelkeltőek a férfiak szemében (tekintve, hogy miniruhában nem igazán láttam még őket).

2012. nov. 3. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!