Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokszor úgy érzem kapcsolatalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor úgy érzem kapcsolatalkalmatlan vagyok, pedig nagyon szeretem a páromat. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és évek óta együtt vagyunk a párommal. Volt egy kisebb megszakítás, az is miattam történt. Mikor úgy érzem félek mert elveszítem őt, hirtelen úgy érzem mindent csinálhatnék úgy ahogy azt kell, nem féltékenykednék, nem bántanám őt és nem sértődnék be, de ha minden rendben akkor megint megbolondulok. Szerintem nem vagyok normális, sokszor úgy érzem nem is való nekem semmi, de őt nagyon szeretem. Tudok változtatni vagy szakítanom kéne hogy ne tegyem őt teljesen tönkre?

2012. nov. 3. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Fiatalabb koromban sajna én is ilyen voltam, és hidd el, meg is bántam... igaz, akkor még nem szakítottunk emiatt, de rengeteget veszekedtünk, amit utólag bánok. Mikor már kicsit idősebb és érettebb lettem, rájöttem h ez így nem lesz jó és elhatároztam h változtatok a viselkedésemen és sikerült is: a féltékenykedést fokozatosan elnyomtam magamban, ha az is voltam, nem említettem a páromnak és szépen lassan el is múlt... és onnantól kezdve a kapcsolatunk is sokkal jobb lett. :) És arra is rájöttem, hogy ha épp minden rendben van a kapcsolatban, akkor azt megbecsülni kell, nem pedig egy újabb problémát keresni, amin vitázni lehet, neked is erre kéne rájönnöd. Az már más dolog, hogy azóta szakítottunk, mondjuk ezektől teljesen független okból, mivel már elmúlt a szerelem a részéről... de amíg együtt voltunk, addig boldogok voltunk. :)
2012. nov. 3. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat, pont ezt érzem igen. nagyon rajta vagyok, hogy változtatok, mert nem leszünk sokáig boldogok ha ezt folytatom:(
2012. nov. 5. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!