Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha neki más tetszik, de még mindig szeretem?
Az a helyzet hogy nyáron megismertem egy csajt,eléggé belé zúgtam,nagyon jókat beszélgettünk,és találkoztunk már többször is..
kb. 1 hónapja szerelmet vallottam neki,ő meg mondta hogy,nagyon aranyos vagyok,de neki más tetszik..
Azóta nem kerestem,nem is írtam rá akár fb-n és panaszkodott hogy mért nem,mondtam hogy szinte minden témát kibeszéltünk..De most tegnap pl. 2x is írt,de nem tudom lehet azért mert megismertem az egyik barátnőjét?Mert később feltette a kérdést hogy mi van vele,h-h megismertem?Tetszik-e nekem?Mondtam hogy nem válaszolok erre,mert én se kérdezem és nem is érdekel hogy neked ki tetszik..Erre mondta hogy elmondanám ha kérdeznéd,mondtam hogy nem köszi.
Most felébredek,egy gyerek (Másik suliból) posztolgat az idővonalán,pl. ki rakott egy képet hogy : "Ha rád nézek rájövök,hogy mennyire lehet vágyni valakire.."
Erre azt írta a csaj hogy aranyos vagy..
Akkor kirakott még nála egy pulzusos képet,hogy normál,vele,nélküle..
Csaj oda írta hogy annyira felhúzlak hogy ideges leszel,vagy így hatok rád?
ő : Így hatsz rám..
csaj: köszi..
Belebolondulok,nem hiszem hogy ő tetszik neki,mert én jobbnak tartom magam mint ő,meg mondta a csaj hogy az osztályából tetszik valaki...
Pedig én rohadtul imádom a csajt....Mit csináljak?Felejtsem el? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!