Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után ideális mondani a párodnak h "szeretlek"?
Figyelt kérdés
ti mennyi id\'o\' u\'ta\'n mondta\'tok a parotoknak el\'o\'szo:r h "szeretlek"?2009. aug. 11. 22:16
11/19 A kérdező kommentje:
ha't e'n akkor mondom mikor ugyis e'rzem...e'n csak kiva'ncsi vagyok h ma'sok mnyi ir'o' u'ta'n mondja'k ki el'o'sz.o.r...:-):-p
2009. aug. 13. 15:09
12/19 A kérdező kommentje:
elne'ze'st mennyi* id'o'
2009. aug. 13. 15:09
13/19 anonim válasza:
Én nem merem kimondani. Akárhány pasinak mutattam, mondtam ki az érzelmeim, mind elhagyott. Azóta csak tettekkel mutatom, hogy szeretem, de nem mondom ki. Nem akarom, hogy még 1x azért hagyjanak el, mert őszinte érzelmeket mutatok és táplálok.
16/19 anonim válasza:
Az a tapasztalatom,hogy a pasik elöbb mondják ki.Mintha ez valami bűvös szó lenne,ami megnyit egy kaput. Persze az első pár kapcsolatomban el is hittem,ahogy azt kell,aztán a sok pofára esés után már tudom,hogy az első szeretlek még nem jelent sokat, a második már többet,aztán általában csend lesz,és ha még ezután is elhangzik egyszer,akkor már tényleg érez valamit. :) Persze nem akarok általánosítani,csak a saját tapasztalatomat mondtam el.
17/19 anonim válasza:
Sztem ha már az elején mondod, akk a szó elvesziti a varázsát. Mondhatod te akár egy héten belül is de akk a jelentése eltörpül. Viszont ha valakivel már nagyon rég óta együtt vagy és egyszercsak azt mondja "szeretlek" akk az sokkal többet jelent mintha naponta 5x elsütnétek...
18/19 anonim válasza:
2éve vagyok apárommal. Nagyon szeretem, de még1x sem mondtam neki. Ő sem nekem pedig érzem, h szeret. Ez a szó nagyon nagyon sokat jelent. 1-2 ember csak úgy dobálozik vele... talán majd az esküvönkön megmondom neki:) 23/L
19/19 anonim válasza:
Én 1 hónap után, de soha többé nem akarom korábban mondani, mint a jövőbeli barátnőm. Sokszor sem szeretném hangoztatni, mert nem akarok szeretlek-rib*nccá válni :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!