Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudja hogy jó nő vagyok, hogy tudassam vele, hogy ne veszítsek az image-ből?
Figyelt kérdés
tudom, kicsit durván hangzott, de a lényeg, hogy sok srác örülne ha megkaphatna, és aki nekem kell, fel sem hív...csupán mert ő ezt nem tudja, de ha tudná..
szóval rámenős meg nem szeretnék lenni, mert elvileg nincs rá szükségem.
szóval nem tehetek semmit? hagyjam? azért nehéz, mert ő más mint a többi. valahogy nagyobb, helyesebb, tökéletesebb bárkinél.
2012. nov. 3. 16:23
21/23 A kérdező kommentje:
érdekes. tegyük fel van egy szép nő, tök jó a belseje 90%-ban mindenkinek bejön.
ha ezt leírja magáról már jégcsap, meg buta, meg szerelmes magába...
aha
2012. nov. 3. 17:54
22/23 A kérdező kommentje:
és már annak is örülnék, ha ezt a millió negatív jellemzést ugyan, de legalább ha a sráctól kaptam volna, mert akkor biztosra tudnám, hogy ő abba a 10%-ba tartozik, akiknek nem tetszem.
bár tudnám!
de addig nem gondolom ezt!
2012. nov. 3. 18:16
23/23 tabaki válasza:
Jó, akkor gondolkodj máson, például, hogy a föltett kérdésed alapján miért gondolja mindenki azt, amit, illetve, hogy tényleg nem ugyanaz sír-e le rólad az általános viselkedésed alapján. Nem szemétkedni akarok, tényleg. Cupp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!