Miért fontos a lányoknak, hogy még ne veszítsék el a szüzességüket?
Azért, mert azt csak egyszer lehet megtenni.
Másrészt a fájdalomtól is félnek.
Abszolút nem értem miért kellett így rászállni a kérdezőre.hát no comment!szerintem semmi baj nincs a kérdéssel!
Egyébként szerintem egyáltalán nem olyan nagy dolog a szüzesség,csak egyszerűen valaki valhol pár100 évvel ezelőtt kitalálta ezt a témát és azóta fejetlenül mennek e szöveg után.
Nekem az első szexuális élményem nem a mindent elsöprő szerelemmel jött,mégsem bántam meg mert egy csomó tapasztalatom lett így.és most,h.10évvel idősebb pasim van/aki életem értelme/,nagyon örülök,h.nem vele történt meg először mert feltudtam használni a tapasztalataimat az előzőkből.és ha vártam volna az igazira akkor lehet,hogy cseszhettem volna mert nagyon éretlennek tűntem volna a szemében...
Szóval nekem hasznomra vált,h.nem vártam a nagy ő-re.és nem tennék másképp semmit.a kérdésben pedig igazából tenyleg ott a lényeg:az csak egy hártya!ja,és a kérdezö nem azt kérdezte,h.mért nem adják oda a lányok az első jöttmentnek a szüzességüket...de ti elöttem valahogy így értelmezhettétek.
...bocs,h.sokat irtam/nem akartam/csak felhúzták az agyamat!
Üdv.:23éves csaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!