Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fontos a lányoknak,...

Miért fontos a lányoknak, hogy még ne veszítsék el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Pontosabban miért parázik a legtöbb lány, hogy pettinget engedi,de a behetolást már nem ,mert nem akarja, hogy a szűzhártyája átszakadjon. Miért baj ha átszakad? Nem lesz attól baja! Ennyire ragaszkodni egy "hártyához"!
2008. okt. 10. 22:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert azt csak egyszer lehet megtenni.

Másrészt a fájdalomtól is félnek.

2008. okt. 10. 22:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
egyreszt mert csak egyszer tudjak ezt atelni, masreszt nagyon meghatarozza ez az alkalom a jovobeni szexualis eletet. Ha nem megfelelo emberrel torteni a dolog, nagyon fajdalmas is lehet es egy eletre el mehet a lany kedve a szextol.
2008. okt. 10. 22:27
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
biztos egy értelmes fiú írta ezt a választ. azoknak bezzeg mindegy, lényeg h minél előbb történjen meg, és utána is egyre többször, mert a pasinak garantált a siker. a lányok egyáltalán nem a hártyához ragaszkodnak, hanem az a hártya jelképze vmit. van aki a fájdalomtól fél de emögött sokkal több van. ilyet egyszer lehet csinálni, éss utána volt nincs, és a lányoknál igen is meghatározó élmény a további életükben. jellemző felfogás amugy, ha a lány "vigyáz" rá, akkor szűzk*rva, ha meg odaadja bárkinek akkor simán titulálják k*rvának. bezzeg a fiúk, minél többet dug meg annál menőbb. mindenesetre ajánlom a leendő barátnődnek, hogy inkább ne adjon neked semmit, főleg ne azt, mert úgy tűnik te mindenáron arra hajtasz
2008. okt. 10. 22:45
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

Abszolút nem értem miért kellett így rászállni a kérdezőre.hát no comment!szerintem semmi baj nincs a kérdéssel!

Egyébként szerintem egyáltalán nem olyan nagy dolog a szüzesség,csak egyszerűen valaki valhol pár100 évvel ezelőtt kitalálta ezt a témát és azóta fejetlenül mennek e szöveg után.

Nekem az első szexuális élményem nem a mindent elsöprő szerelemmel jött,mégsem bántam meg mert egy csomó tapasztalatom lett így.és most,h.10évvel idősebb pasim van/aki életem értelme/,nagyon örülök,h.nem vele történt meg először mert feltudtam használni a tapasztalataimat az előzőkből.és ha vártam volna az igazira akkor lehet,hogy cseszhettem volna mert nagyon éretlennek tűntem volna a szemében...

Szóval nekem hasznomra vált,h.nem vártam a nagy ő-re.és nem tennék másképp semmit.a kérdésben pedig igazából tenyleg ott a lényeg:az csak egy hártya!ja,és a kérdezö nem azt kérdezte,h.mért nem adják oda a lányok az első jöttmentnek a szüzességüket...de ti elöttem valahogy így értelmezhettétek.

...bocs,h.sokat irtam/nem akartam/csak felhúzták az agyamat!

Üdv.:23éves csaj!

2008. okt. 11. 03:20
 5/21 anonim válasza:
53%
Mivel két különbőző nemről van szó, akiknek más kerékre jár az agya, nem várhatod el, hogy mindent megértesz, amit egy nő gondol, vagy fontosnak tart. A nőknek ez fontos, te pedig férfiként nyilván nagyra értékeled a nőket, ezért elfogadod. Pont. Amíg ezt nem érted, nem vagy méltó arra, hogy elvedd egy nő szüzességét.
2008. okt. 11. 12:10
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Egyaltalan nem fontos, ez hulyeseg.
2008. okt. 11. 18:35
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis nagy dolog, és nem arról van szó, hogy a házasságig kell vele várni, csak nem kell odaadni az első szembejövőnek az utcán, mert igenis vannak lányok, akiknek meghatározó élmény, hogy ne azt érezzék, főleg ne az elsőnél, hogy a palinak csak a lyuk kell aztán szevasz. pedig a kérdező mondataiból pont ez jön ki. másrészt ezt egy pali szerintem sosem fogja megérteni. nekel eleve bántó a kérdés. majd mi lesz a következő szemrehányó kérdés? "miért hisztisek a nők, ha menstruálnak?" vagy mi.
2008. okt. 11. 18:37
 8/21 anonim ***** válasza:
79%
Vazze?Meg kretén anya? Kis csitri....Ha ilyen rohadt okos vagy, miért teszel fel ezen az oldalon kérdéseket...Eszetlen kölyök vagy, hány éves vagy, 10? Vegyél egy kisautót, és brümmögj vele pár kört...Aztán pár év múlva gyere vissza erre az oldalra!Remélem egyetlen lány sem enged neked semmit. Feláll már egyáltalán?Kis pöcs!!!!
2008. okt. 12. 07:42
 9/21 anonim válasza:
csaó!19 vóók most van egy csajó:) aki NAGYON fontos és szeretem de nemtom mi lesz mert elég hülyék vagyunk :S de már szerintem mindaketten akarjuk:) JA!!és énis Ő is szűz nekem már volt több alkalmam rá(bulizós voltam elléggé) de nemtettem a már sokan buzerálnak hogy miértnem de nemérdekelnek :D mindig ugyakartam hogy legyen érzelem is ,de nemvolt csaj aki megfogott volna..ésmostmeg :D és ha véletlenül valami történne én asse tom hogy mi legyen én már eldöntöttem hogy vele akarom :) ha nem ugylesz akkor énmár mással nemisfogom :(( és te hawer egy idióta vagy ha csak ugyveszed hogy "Hártya" mert igazuk van a többieknek amögött a bizonyos hártya mögött sokkal több van mint te azt gondolnád!nekem nagyonis fontossá kezd ez már vállni és és ááh.. te ha nemszereted akkor úgyse érzed és nemisérted..!!ha te nemvagy szerelmes!! akkor reméllem hogy szegény lány nemszeret téged mert nagyon rossz lesz neki..
2008. okt. 13. 00:59
 10/21 anonim válasza:
Már bocsi de az a hártya nem csupán egy hártya... Lány vagyok 18 éves és még szűz szóval tudom mit jelent ez. Én is megtehettem volna már de még nem tettem meg mert még nem jött el a megfelelő személy. A lányoknak nagyon fontos kivel történik de a legfontosabb az hogy azzal tegyék meg először akit igazán szeretnek. A szüzesség nagy kincs amit csak egyszer adhat valakinek. Szóval... Nem érdemes minden lánynál csak arra hajtani mert a végén hoppon maradsz...
2008. okt. 14. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!