A lányoknak tényleg csak 16 cm-nél nagyobbal lehet el venni a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Mert itt az egyik kérdésnél írták2011. júl. 31. 14:17
2/14 anonim válasza:
mert valaki nagyon hülye, azért.
3/14 anonim válasza:
úúúr isten!
Na az sem egy észlény aki azt írta...
4/14 anonim válasza:
Ezt meg aki írta, az elég hülye, már ne is haragudj. De nem kell mindent elhinni. Ugyanis a lányok szűzhártyája nem a nyakukban van. Hanem majdnem a hüvely elején. Tehát bármilyen méretűvel el lehet venni. Amúgy az én barátomnak sem volt 16 cm és még is elvette vele a szüzességem. 18/L
5/14 A kérdező kommentje:
áhhhhhh akk meg nyugodtam :D mert nekem kb. 15 és fél környékén van és 16 vok
2011. júl. 31. 14:23
7/14 anonim válasza:
persze, és aki nem egy 16 cm nagyságúval csinálta az mind szűz....ez olyan mintha egy uborkától lennél terhes kb.... hülyeség
8/14 anonim válasza:
Én 190 cm vagyok!
Ezért kicsit se aggódom ez miatt :D
9/14 anonim válasza:
Hát az átlag férfi magasság 170-190 cm. Tehát egy 16 cm nagyságú férfi se fogja elvenni senkinek a szüzességét.
15 és fél centivel elég alacsony vagy, eszel te rendesen?
10/14 anonim válasza:
Azért 16 évesen ilyen kérdést feltenni............
Attól, hogy gyakorlati tapasztalatod nincs, az elmélettel ilyen szinten nem ártana tisztában lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!