Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudja hogy jó nő vagyok, hogy tudassam vele, hogy ne veszítsek az image-ből?
tudom, kicsit durván hangzott, de a lényeg, hogy sok srác örülne ha megkaphatna, és aki nekem kell, fel sem hív...csupán mert ő ezt nem tudja, de ha tudná..
szóval rámenős meg nem szeretnék lenni, mert elvileg nincs rá szükségem.
szóval nem tehetek semmit? hagyjam? azért nehéz, mert ő más mint a többi. valahogy nagyobb, helyesebb, tökéletesebb bárkinél.
+1.)
Magyarázd már el kérlek, mitől vagy te olyan észveszejtően jó nő.
magyarázat 16:33-nál
és nem vagyok beképzelt bocsi.
ha a rondák is le tudják írni, hogy ő ronda, a szép nem írhatja le, hogy szép?
és csak itt próbáltam meg éreztetni csupán, hogy érthető legyen a kérdés.
de inkább úgy teszem most fel:
mit tegyek, hogy felhívjam magamra a figyelmét úgy, hogy ne tűnjön úgy, hogy én kezdeményezek, vagy én futok utána?
A külső nem minden. És a szépség relatív. Vegyük haverom meg engem. Olyan még szent isten biztos, hogy nem volt, hogy mindkettőnknek tetszen ugyanaz a csaj. Totálisan más az ízlésünk.
Te meg lehet, hogy szép vagy, de hogy elviselhetetlen, az is fix.
én összhatásról írtam, nem csupán a külsőmről!
kisugárzás, varázs! ilyesmik.
szóval szívesen elvarázsolnám őt is, de ahhoz találkozni kellene...itt kezdődnek a problémáim, hogy hogyan?
és de, majd képeket küldözgetek.. az valóban, igen relatív kinek tetszik kinek nem. tehát nem megy át látom, amiről beszélek. de nem is ez érdekel.
ok
akkor vegyük úgy. bűnronda nő mit tehet, hogy találkozzon azzal a sráccal akivel szeretne úgy hogy azt a srác akarja?
Mér', milyen az imidzsed? Te vagy a Jégkirálynő, aki úgy pöcköli le férfiakat, mint a száraz fikát? Hát ebből aztán nagy kár lenne veszíteni! Miért várod, hogy ezek után éppen egy ilyen karakter után kapkodjon a kiszemelted, pláne, ha ő is akkora ász. Miért ne kereshetnéd te a társaságát? Nem muszáj nyomulni, csak egyáltalán tedd folyamatossá a kapcsolatot. Mellesleg lehet, hogy imponálna neki, hogy egy ilyen riasztó hírű csaj bizalmasa lehet, továbbá neked is alkalmad nyílna bemutatni, hogy te sem vagy emberevő, ha valaki megérdemli. Persze, ezzel alaposan aláásnád a magadról kialakított, semmire sem való énképedet. Hajh, micsoda szégyen volna, hogy te, a Nagy Szívtipró kiejtsd a gyeplőt a kezedből, és behomoríts valakinek... Na, ha ezt az illető kedvéért sem vagy képes megtenni, akkor bocsi, az egész tárgytalan, gyógyíthatatlan vagy.
Ja, és vélhetőleg irigylésre méltóan fiatal, ezzel az elképesztően éretlen gondolkodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!