Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszítsek el egy pasit 5 nap alatt?
Komolyan kérdezem! Tovább már nem bírom! Folyton csak a számítógép előtt ül, elhanyagol engem. Már szóltam miatta, akkor egy-két napig jó volt minden, de utána megint ugyan olyan lett. És nem szertnék vele hagyományos módon szakítani, azt akarom, hogy ő szakítson velem és többé látni se akarjon. Ötletek?
18/L
Tölts le minden vackot a gépére, vírusokat, fölösleges hülyeségeket, nevezd át a program files-ban a mappákat...
Bosszantsd idegesítő dolgokkal, mint a filmben... :D Vinnyogj, hisztizz, féltékenykedj, követeld a pénzét, égesd le az utcán, csald meg, hát mittudomén...
Különben miért nem lehet csakúgy nemes egyszerűséggel kidobni és megmondani, hogy többet látni sem akarlak?
van 1 tippem: ne beszélj vele hanem chatelj :D
19F
tudom ez vér ciki [h tudom melyik filmről van szó] de ha jól tudom ott se jött be egészen :D
19F
Csak egy embernek van esze?
Ez ultragáz. Arra sem vagy képes, hogy felnőtt ember módjára elé állj, és a szemébe mondd, hogy szakítasz vele ezért és azért? Ez még kitalációnak is szánalom, nemhogy a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!