Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan veszítsek el egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszítsek el egy pasit 5 nap alatt?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem! Tovább már nem bírom! Folyton csak a számítógép előtt ül, elhanyagol engem. Már szóltam miatta, akkor egy-két napig jó volt minden, de utána megint ugyan olyan lett. És nem szertnék vele hagyományos módon szakítani, azt akarom, hogy ő szakítson velem és többé látni se akarjon. Ötletek?

18/L

2011. júl. 7. 15:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%

Tölts le minden vackot a gépére, vírusokat, fölösleges hülyeségeket, nevezd át a program files-ban a mappákat...

Bosszantsd idegesítő dolgokkal, mint a filmben... :D Vinnyogj, hisztizz, féltékenykedj, követeld a pénzét, égesd le az utcán, csald meg, hát mittudomén...

Különben miért nem lehet csakúgy nemes egyszerűséggel kidobni és megmondani, hogy többet látni sem akarlak?

2011. júl. 7. 15:22
 2/20 anonim ***** válasza:
44%

van 1 tippem: ne beszélj vele hanem chatelj :D

19F

2011. júl. 7. 15:23
 3/20 anonim ***** válasza:
ez elég undorító és nem túl egyenes módszer,szakíts vele ha eleged van...legyen benned annyi bátorság és rakd ki a szűrét,mert ez amit írtál undorító dolog...látszik h még csak 18 vagy
2011. júl. 7. 15:24
 4/20 anonim ***** válasza:

tudom ez vér ciki [h tudom melyik filmről van szó] de ha jól tudom ott se jött be egészen :D

19F

2011. júl. 7. 15:24
 5/20 anonim ***** válasza:
44%
Csald meg a barátodat velem és akkor kidob:)
2011. júl. 7. 15:25
 6/20 anonim válasza:
44%
Égesd le! Vidd el egy viszonylag nagy forgalmú étterembe, majd hisztizz egy nagyot, és hagyd ott
2011. júl. 7. 15:25
 7/20 anonim ***** válasza:

Csak egy embernek van esze?

Ez ultragáz. Arra sem vagy képes, hogy felnőtt ember módjára elé állj, és a szemébe mondd, hogy szakítasz vele ezért és azért? Ez még kitalációnak is szánalom, nemhogy a valóságban.

2011. júl. 7. 15:27
 8/20 anonim ***** válasza:
köszönöm kedves 15:27-es,szerintem is tök gerinctelen ha valaki megutáltatja magát a másikkal,csak mert gyáva hogy kimondja a végaszót...
2011. júl. 7. 15:30
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyáva. Egyszerűen meguntam a hülyeségeit, és azt hogy elhanyagol. Most akkor én mért ne vethetnék így véget a kapcsolatunknak?
2011. júl. 7. 15:32
 10/20 anonim ***** válasza:
mert ez gyávaságra utal és gerinctelen vagy...mondd meg neki kerek perec h vége!!!! gyerekes vagy,menj vissza a babáiddal játszani kislány
2011. júl. 7. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!