Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszítsek el egy pasit 5 nap alatt?
Komolyan kérdezem! Tovább már nem bírom! Folyton csak a számítógép előtt ül, elhanyagol engem. Már szóltam miatta, akkor egy-két napig jó volt minden, de utána megint ugyan olyan lett. És nem szertnék vele hagyományos módon szakítani, azt akarom, hogy ő szakítson velem és többé látni se akarjon. Ötletek?
18/L
Először is ez nem fog eredményre vezetni, mert ha már nem érdekled őt, akkor az sem fogja érdekelni, ha xy módon viselkedsz. Pazarlod az időt ahelyett, hogy 2 perc alatt lezárnád az egészet. El kell hívni egy nyilvános helyre, és közölni. Nem bunkón, nem vádlón, nem veszekedés keretében. El kell mondani, hogy már nem szereted, és tovább akarsz lépni. Nyilván tiltakozni fog, de majd megszokja.
De várni, hogy ő lépjen, mert te nem mersz, az rendkívüli butaságra vall. Ilyen gondolatokkal nem csak a srácnak van oka a szégyenkezésre.
Lepontoztok? Oké.
Szóval, én baromira megértlek kb. velem is ez van. Minden fontosabb, mint én. Tuti tipp hanyagold, ne keresd, legyél bunkó szóval olyan amilyen ő (Ne csald meg, az erkölcsileg téged minősít). Csak azt add, amit kaptál lássuk mit kezd vele.
A másik kicsi lány a babaházból.
Kedves Drága Utolsó!
K*rvára nem kell, azt kívánd, hogy éljem át, mert átéltem és tudom, hogy milyen érzés. Gyerekes lennék? Igen, az vagyok..de talán azzal, hogy visszakapja mindazt, amit tőle kaptam rájön, hogy mekkora egy utolsó f.asz volt.
állítsd át fészbúkon a családi állapotodat egyedülállóra.
de nézd, ez tényleg nagyon gerinctelen dolog lenn. annyit megérdemel, hogy meg mondd neki, nézd le se szarsz, vége. aztán kész. ha ott a laptopja leönthete egy pohár narancslével ha genya akrasz lenni(de ne legyél az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!