Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borzasztó ez a tanácstalanság....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztó ez a tanácstalanság. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hetekben folyamatosan azon gondolkodom, hogy mit tegyek. Idáig sosem volt még barátom, pedig lett volna rá lehetőségem nem is egy, de senkit nem tartottam elég jónak az elvárásaimhoz képest.

Aztán most meg már 4 hónapja van barátom. Ő szerelmes én meg őszintén szólva, azt se tudom mit érzek. Amikor megismertem, teljesen tökéletesnek tűnt a szememben aztán az idő múlásával eluralkodott rajtam az, hogy a hibáin nem tudom magam túl tenni. Legfőbb probléma az, hogy amit ő elfogadhatónak gondol, én nem. Kicsit gyerekes a gondolkodása.

Sokszor van olyan, hogy eluralkodik 1 2 órára az az érzés, hogy mennyire szeretem, de ilyen ritkán van.

Próbálok időt adni magamnak, de mivel nem tudom, hogy most mit érzek ezért úgy vagyok vele, hogy akkor nem fájdítom a szívét és ő jobbra én balra.

Rosszul érzem magam, mert én elég nehéz természetű lány vagyok, az ő helyében én már rég szakítottam volna de ő meg még mindig kitart mellettem. Nem érzem azt, hogy értékelni tudom őt pedig mindig hozzá hasonló társat képzeltem magamnak..

Nem szeretnék sok barátot, azzal is megelégednék ha ki tudnék tartani egész életemben egy ember mellett és ő is ugyanígy van ezzel. Viszont félek hogy ha szakítok akkor egy boldog és jó jövőt dobnék el magamtól és tulajdonképpen ezért nem szakítottam még. Eltudom magam képzelni vele magam egy egész életen át, csak ennek a gyakorlati megvalósítása, hogy oda eljussunk, nem megy és miattam.

Sajnos ha felteszem magamnak azt a kérdést, hogy ha ő nem lenne akkor mit éreznék akkor azt válaszolom, hogy nem tudom, talán semmit, lehet nem is hiányozna. Most 1 hét szünetet tartunk, azért hogy döntsem el, akarom e folytatni vagy sem. Attól félek, hogy ha letelik az 1 hét akkor se leszek előrébb..

Komolyan veszem a kapcsolatot, és tudom lehet így komolytalannak tűnik a dolog hogy néhány hónapról beszélünk és nem évekről..

Tudom, Ti nem fogjátok megmondani, mit érzek, de én szeretnék megoldást erre, és reménykedem, hogy hátha tudtok valami okosat mondani, még ha nem is ismertek és nem tudtok minden egyes dolgot erről a kapcsolatról. Kérlek Titeket, ne ítéljetek el, így is rossz embernek érzem magam, amiért ilyen vagyok.

Ha kapcsolatban vagyok valakivel akkor azért legyen mert szeretem a másikat és ne úgy, hogy azt sem tudom mi van. Megőrjít ez a tanácstalanság.

2012. nov. 3. 12:56
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Azért mert ezek miatt akarsz szakítani, de a megnyilvánulását még mindig nem írtad le! Nem fognak szülei megfőzni vacsorára! Ha meg ez a hobbija érdeklődési köre akkor fogadd el és támogasd! Ezért vagy gyerekes! Meg azt mondod h nem szereted meg nem akarod a kapcsolatot, aztán leírod, hogy nem döntötted még el, amikor az egyik válaszoló írta, hogy szerinte már eldöntötted hogy nem! Ha nem akarnád nem cicóznál ennyit! Szereted ha vele vagy, ha megcsókol, mi kell még! Tedd meg a párodért ezeket menj el hozzájuk vacsorára kísérd el arra a meccsre és kész. Sokat jelent neked a figyelmessége és az apróságok?
2012. nov. 3. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!