Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tehetnék mert úgy érzem ez egy reménytelen szerelem lenne? Többi lent ha érdekel?
Figyelt kérdés
van egy fiú aki pár hónapja tetszik kb 2x láttam élőben és nagyon bejön. mivel ő nem kezdeményezett én kezdeményeztem és ráírtam többször is aminek az lett az eredménye hogy sokat beszélgettünk és nagyon aranyos volt de lett barátnője de közbe párszor írta hogy mennyire szépnek tart meg hogy találkozhatnánk és nem tudom mit tegyek mert egy hete nem keres és már én sem fogom..nem tudom mi járhat a fejében segítsetek!2012. okt. 6. 15:13
1/3 anonim válasza:
Hülyítette egy kicsit a fejed a szépnek tartalak stb. szövegekkel. Élvezte a helyzetet, hogy oda vagy érte. Hagyd a fenébe, mert könnyen nevetség tárgyává válhatsz...
2/3 anonim válasza:
Szerintem a legjobb ha elfelejted. Lett barátnője, nem is keres így teljesen egyértelmű, vagy csak nekem? kb. csak kufircolni akart veled a barátnője mellett...
3/3 A kérdező kommentje:
nem hinném mert nem vagyunk annyi idősek hogy kufircolni kéne összevissza..és ismerem a barátait és mindenki megmondta h nagyon rendes fiú..
2012. okt. 6. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!