Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem tudom, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudom, mi lenne a legjobb.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előszöris:Tiniszerelemről van szó,úgyhogy nem kell leszedni a fejemet.

15/F vagyok.Több,mint fél éve vagyok együtt az első barátnőmmel.

Eddig minden tökéletes volt.De SAJNOS én elég komolytalan tudok lenni,és úgy érzem,kezdi megunni.Mármint,engem.

Azt mondja,szeret,de látom Rajta,hogy csak elvisel.

Első kapcsolat..Nagyon megszerettem.Ha úgy érzem,lépni kell,és inkább megkímélem az ökörségeimtől(szakítok),hogy tegyem magam ezen az egészen?Én szeretem, de nem akarom, hogy miattam szenvedjen..Mennyire nehéz túltenni magam ezen az egészen?Nagyon sok közös emlékünk van...Jártunk sok helyen...

vagy megpróbáljak megváltozni?nem célom a szakítás,iskolai pszichológus tud segíteni?(beszélne mindkettőnkel).

Nagyon köszönöm előre is!

2012. szept. 29. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Dugd meg aztán dobd ki!
2012. szept. 29. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Aki el akar menni, azt el kell engedni.

Egyébként meg, én úgy gondolom, hogyha valaki meg akarja változtatni a párját, az ne is kezdje el a kapcsolatot. TEljesen felesleges.

Ami egy embernek hiba benned, a másiknak erény. ;)

2012. szept. 29. 22:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Hogy érted,hogy komolytalan tudsz lenni ? :D és a lány hány éves ?
2012. szept. 29. 22:58
 4/10 A kérdező kommentje:

14 éves.

Elsőnek pedig gratulálok,hasznos komment.

Ennyi idősen nem!

2012. szept. 29. 23:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Szeretek mindent elhülyéskedni...De tudja,hogy szeretem!Ha valami rosszat mondok,rögtön megölelem,majd a szemébe nézve bocsánatot kérek. :)
2012. szept. 29. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is elhülyéskedek mindent :D ,de olykor magabiztos és határozottnak kell lenni illetve tudok komoly is lenni :DD ,de ha szeret.. elfogad amilyen vagy,ha nem akkor ne akarj megváltozni,mert az már alapból rossz,ha megakar változtatni !
2012. szept. 29. 23:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Van benne valami...de akkoris szeretem
2012. szept. 29. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ülj le vele és beszéljétek meg, hogy szerinted ő csak elvisel téged. A pszichológust én nem ajánlom, hisz ez "csak" tiniszerelem.:) Ja és megváltozni?!-én úgy vagyok vele, hogy aki szeret az így szeressen, ahogy vagyok(persze kompromisszumot hajlandó vagyok kötni;) ) ergo szerintem ne nagyon változz meg, mert így vagy önmagad. Szóval jobb ha szépen, nyugodtan megbeszélitek, hogy mit is éreztek.

"Mennyire nehéz túltenni magam ezen az egészen?Nagyon sok közös emlékünk van..."-Ez változó. Tapasztalatom:baromi nehéz.

15/L

2012. szept. 30. 00:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Most olyan nagy baj hogy hülyéskedek?
2012. szept. 30. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is ilyen helyzetben vagyok, 15 és fél L és a barátom 17F. Én is szoktam gyerekesen viselkedni, mert hülyéskedő típus vagyok. Néha én is érzem, hogy esetleg már elege van belőlem... Próbálj meg felnőttként viselkedni, elvégre egy lányról van szó, akit szeretsz. Próbálj meg a kedvében járni, és ne hülyéskedj olyan szinten, ami már tényleg kiábrándító. Mást nem tudok javasolni.:) De remélem azért minden jóra fordul.

U.i.: Ne pszichológussal beszéld meg az ügyet.. Elsősorban a BARÁTNŐDDEL! Elvégre ő tudja, hogy mit érez, és ne m a pszichológus.

2012. szept. 30. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!