Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak barátnak tekint?
Mindenképpen lépned kell. Vigyázz arra, hogy ne erőltesd túl az "all you need is love" dolgot, mert akkor csak elijeszted vele. Egyszerűen állj elé, és ha nagyon szereted NE, ismétlem NE MONDD EL NEKI HOGYAN ÉRZEL, mert ettől ő szó szerint megrémül, és nem tudja majd mit tegyen. Ilyesmi nem hatja meg úgy a lányokat, mint a filmekben, mert ha nem érez hasonlóképpen, akkor nem tud mit kezdeni a helyzettel, és jön a szokásos "legyük csak barátok" szöveg, meg "adj egy kis időt" duma. Végül már minden romantikus próbálkozásod szánalmasnak fog neki tűnni, és inkább érez majd irántad sajnálatot, mintsem vonzalmat. Én azt tanácsolom, hogy próbálj laza lenni, ne kerüld a tekintetét, ne mutasd hogy zavarban vagy mellette, és közöld vele, hogy tetszik neked. Ha időt kér, NE ADJ!!! Szögezdd le, hogy ha nem akar járni veled, akkor csak mondja meg nyugodtan, ne beszéljen félre. Igen, vagy nem? Ilyen egyszerű. Máskülönben a szó szoros értelmében össze vissza fog magyarázni az érzéseiről, meg a barátságról meg bla bla bla karaty karaty stb, és soha nem kapsz egyenes választ. Ha nagyon szereted, ezt nehéz lesz véghezvinni, de hidd el, ez a legtöbb, amit tehetsz, és ne hagyd, hogy hiú reményekkel és üres szavakkal játszanak veled. Nekem már sajnos kétszer vágták a fejemhez a "legyünk csak barátok" szöveget, pedig mindkét lányt nagyon szerettem, és után iszonyú nehezen néztem szembe az igazsággal: aki szerelmes, az hülye (a jobbik értelemben, nem képes józanukl gondolkodni). Próbálj meg ésszerű döntéseket hozni, és akkor nem égetheted meg magad. Csak kíméletlenül, egyenesen. Ez a tanácsom. Remélem segítettem.
Albert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!