Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan normális lányok akiknek számit még valamit az őszinteség vagy az odaadás? 23/f
Figyelt kérdés
mostanság úgy veszem észre hogy ezek a tulajdonságok már nem számitanak...
és mindenki csak átveri a másikat...
2012. nov. 1. 23:44
1/15 anonim válasza:
most mindenki azt mondja erre vágyik, de ha megjelenik a kőkemény haverja már cuppan oda hozzá :D
2/15 lila nyuszi válasza:
Számít, de nem tudom mennyit jelent, hogy ezt ide leírom.
21/N
3/15 anonim válasza:
Vagyunk, vagyunk!
Mingyá' megyünk is a helyedbe, csak még szépítkezünk itt...
Tudod meddig tart ez a csajoknak..:S De már nem sok híjja van, sietünk!;)
Írd ide a címed, 3 rövidet fogunk csengetni.
Nemsokára ott vagyunk,
Puszpusz
4/15 lila nyuszi válasza:
Elég ha a megyét kiírod. ;)
5/15 A kérdező kommentje:
milyen viccesek vagytok:D
2012. nov. 1. 23:51
8/15 A kérdező kommentje:
Pest megye,Pestöl 20 kmre....
2012. nov. 1. 23:55
9/15 anonim válasza:
3-as vagyok, én viszont vicceltem, és fiú vagyok. Szóval bocsi haver, de nem tudtam ezt kihagyni.:)
Egyébként a sors fintora, hogy én pont Pesttől 20km-re találtam egy olyan lányt, akinek számított az őszinteség...;)
Csakhogy én rohadtul messze lakok onnan.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!