Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi a normális beszélgetési idő?
Figyelt kérdés
Szerintetek , minyi az időtartam kb. amenyi normális , elég , már nem vontatott mikor egy lányal beszélgetek facebookon ? Tom ha van jó téma akkor végtelen , de mégis van ilyen tapasztalata vkinek ? Nem vagyok benne jártas és nem akarok ebbe belebukni.... Egyéb tapasztalat ki menyi időt szokott erre szánni , beszélni !?2012. nov. 1. 22:21
1/5 anonim válasza:
Hát a választ erre elmondtad. Ameddig élvezed a beszélgetést, nem vagy fáradt, a partner is ír és érdeklődik, amíg van téma. Nem időhöz kötött, bár megmondom őszintén én utálom ezt az egész facebookos világot.
2/5 anonim válasza:
Tényleg buta kérdés :D
Figyelj ha a lány szívesen beszélget veled, akkor aká beszélgethetek délután négytől akkor is még hajnalikettőkor is sajnálni fogja ha elmész...
de ha nincs téma vagy ciki az egész, akkor fél óra is kínos....A lányok igénylik a beszélgetést...és nem tudom ki hogy vna vele de én ezt fiúkkal jobbna igénylem...mert sokkal letisztultabb a gondolkodásuk:)
3/5 anonim válasza:
Tökmindegy, ha bejössz a csajnak akkor sose lesz vontatott a beszélgetés, ha barát-zónás vagy akkor mindig vontatott lesz a maga módján. Hallgass az öregekre.
4/5 anonim válasza:
Ha bejössz a csajnak végtelen. Volt olyan h nyáron minden nap 6tól 2ig beszéltem egy lánnyal (aki mostmár a barátnőm) :D
5/5 anonim válasza:
Végtelen. Volt , hogy 19 órát beszélgettünk. Sajnos messze lakunk egymástól de én nagyon szeretem. És ő is engem. Így akármennyit tudunk beszélgetni. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!