Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratom (3 honapja jarunk) bemutat az anyjanak, (akihez raadasul 400 km-ert utazni kell), akkor komolyan gondolja velem?
Nagyon orulok, hogy valaki ilyet is irt!
Nagyon tanulsagos, es remelem elolvassak a fiatalabb lanyok , es megfogadjak!
Ram nem vonatkozik, 25 felett vagyok, vonattal megyunk , es mar evek ota ismerem a munkahelyrol.
De koszi!
Akkor pedig Kérdező irány a jövendőbeli anyóshoz és sok sok boldogságot kívánok Neked és a párodnak.
Nem az a szeretet, ha két ember egymás szemébe néz, hanem az, amikor mindketten ugyanabba az irányba néznek.
Mar itt vagyunk.
Ezt figyeljetek: KULON SZOBABAN alszunk, mert az anyja nem engedi, hogy egy szoban legyunk! ( 30 eves )
Dobtam egy hatast mikor mondta.
mami: furcsának tartod? tudvalevő, hogy a fiús anyák a "legrosszabbak". még az anyós viccek is róluk szólnak.
aztán jönnek a lányos apák.
utána lányos anyák
és a fiús apák a legengedékenyebbek.
Kérdező: a mama háza, a mama szabályai. Ha jól sejtem, akkor vidéki városban/faluban vagytok - ott még erősebb lehet a régi szokás, miszerint minden kontaktus az esküvő után esedékes. pláne 3 hónap után meg...
úgyhogy ne ezen vessz össze a "mamával".:) (lásd még apádra ütök c. film)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!