Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratom (3 honapja jarunk) bemutat az anyjanak, (akihez raadasul 400 km-ert utazni kell), akkor komolyan gondolja velem?
Es o nagyon joban van az anyjaval , olyan mama fia.
(30 on tul van)
Holnap megyunk, es egesz hetvegere nala maradunk.
Eddig nem voltam benne mit erez irantam, de ez most jol esik.
nagyon is értékeld pozitívan. engem évekig nem vitt el 20 km-re lakó szüleihez.
nem is vagyunk már együtt...(csak későn akartam megérteni ezt az apró jelet).
Igazuk van, tényleg szeret..de..vigyázz ezzel a mama pici fiával..
lásd ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
De kívánom hogy ne kerülj ilyen helyzetbe és legyetek boldogok:)
Koszi, a pozitiv valaszokat!
Utolsonak, koszi a linket!
Huh, azthiszem nekem szerencsem van, hogy anyu messze lakik, eleg draga is eljutni , meg sok idobe is telik.
Túl korainak tartom a mama kisfiával" elutazni ilyen messzire. Először is ha nem vagyok indiszkrét Te mennyi idős vagy? Ha fiatalka, akkor a szüleid mit szólnak a kiruccanáshoz?
S hova esik ez a 400 km távolság? itthonról messzebb, idegenbe? Vagy mivel fogtok furikázni saját kocsival vagy tömegközlekedő eszközzel? Láttad valaha az igazolványát, tudod hol dolgozik igazából?
Miért e sok kérdés--- mert a pasik nem szoktak három hónap eltelte után mindjárt az édes-anyukájukhoz szaladni.
S tudod a mai lányrabló eltüntető, nőket testrabszolgaságra kényszerítő világban, jobb mindennek utána járni az ilyen váratlan ajánlat esetén!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!