Milyen szakon tanuljak? Művészként dolgozom, de ahhoz nem kell papír, és kellene egy civil munka is. Ráadásul diploma nélkül nem veszik komolyan sok helyen az embert.
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, az előbb kiszámoltam, hogy 357 pontom van, és ez nem elég azokra a szakokra, amik érdekeltek volna (pl. pszichológia)... van valami ötletetek?
Minden megoldásra, javaslatra nyitott vagyok...
(De csak budapesti sulik érdekelnek)
Köszi a segítséget!!! :)
2009. máj. 29. 12:53
1/4 anonim válasza:
ha pl a pszichológia érdekel, akkor azt javaslom B tervként tanulj szociális munkát, szociál pedagógiát, vagy gyógypedagógiát. Ilyen képzések mind vannak pesten, és alacsony a ponthatár, olyan 300 körül ált (én csak a szoc munkát tudom mivel odajelentkeztem)
3/4 A kérdező kommentje:
A szociális munka érdekel, de mikor megkérdezem egy barátom, hogy "eltudnál képzelni szociális munkásnak?" általában azt mondják, hogy "Áhhh, nem... Te ahhoz túl érzékeny, és együttérző vagy, nem bírnád... meghasadna a szíved."
Az orvosihoz meg szerintem kevés pontom van... milyen orovosi szakmára gondoltál?
2009. máj. 29. 13:15
4/4 anonim válasza:
első válaszoló vagyok:) figyi, nekem is ezt szokták mondani, plusz azt, hogy a fizikumom se megfelelő (45 kilós csaj vagyok) viszont engem ez érdekel, és majd csak megerősödöm közben. Nem kell annyit törődni mások véleményével. Mellesleg pszichológusként is meghasadhatsz:D Ja, és az ELTÉn a szoc munka első a rangsorban. Najó, befejeztem a reklámot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!