Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg? Lányok válaszát várom?
1 példából általánosítasz
ja, a lányok se jobbak a fiúknál
ha még rosszabbak is, akkor se tudsz sokat tenni ellene
Nézd(tudom hogy a lányok válaszát várod DE)habitus kérdése.
Azt mondanám hogy mindenki hűtlen a másikhoz.
De tudom hogy nem igaz mert mindig vannak kivételek(én hidd el tudom). Nagyon kevés emberben van meg ez a fajta erkölcs.
Sajnos ne is várd el senkitől, mert nincs értelme :(.
Ha szerencséd van találni fogsz egy olyan lányt akiről lerí hogy nem csalná meg a párját.
Na még nála is fent áll a hűtlenség veszélye.:)Csak minimális, és ha jó partnere leszel akkor valószínűleg nem fog bekövetkezni.(vagy nem szerzel tudomást róla).
Szó mi szó:) a hűség mára majdhogynem csak az értelmező szótárban találod.
2-es válaszoló.
Pont ettöl féltem és azért is írtam ki a kérdés hogy lássam hány olyan van aki nem ilyen hűtlen.
jó persze én is tudok több olyat akiről biztosan tudom hogy nem hűtlenek bár ők csúnyák ezek között volt ez a lányis pont ezért éreztem különlegesnek. De pofáraestem:(
Én kedves és arányos lánynak tartom magamat de a páromat sose csalnám meg + szép is vagyok :D:D
15/L
ui.: és igazad van. Kevesebb nála az esélyed. Én is az idősebb fiúkra bukom. Nem csoda, hogy a párom is idősebb nálam
Milyen példát vársz tulajdon képen?!
Akiket ismerek olyan ronda mint a bűn, vagy olyan szép mint az angyal, és mégis megcsalta a párját.
Olyat is ismerek aki csúnya, vagy szép és nem csalta meg (vagy nem tudok róla)(de inkább nem tudok róla:)). Nem szépség függő hanem habitus.Mi bennünk férfiakban ugyan ez.
Ha pedig arra gondolsz hogy van-e esélyed nála.
A válaszom az, hogy biztos van:)ahogy le is írtad a sztorit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!