Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátomat. A számítógép fontosabb mint én?
Figyelt kérdés
Most van itt az alkalom, hogy hosszabb ideig együtt legyünk, mivel mindkettonknek őszi szünet van, eddig csak hetente egyszer találkoztunk.
Igen, kocka a barátom, de nem a durvább fajtából...eddig nem is volt semmi baj, mert amikor amikor náluk vagyunk nem gepezik ..de ugye otthon ez megszokott neki, hogy ezt csinálja, így olyan érzés, mintha útban lennék...azt mondja semmit nem engedek, pedig a nap folyamán több órát is gepezik. Most már olyanokkal jön, hogy a nyakán vagyok, persze h ott vagyok, mert azt akarom, hogy velem foglalkozzon...azt mondja mással is el kéne foglalnom magam..de itt , nála nem tudok, maximum tanulni, de rossz érzés, hogy nincs közvetlenül mellettem, hogy tudom ezt a rossz érzést legyurni magamban? :S
2012. okt. 31. 18:42
11/15 A kérdező kommentje:
előtte volt hogy fél órát oraloztam, ezután neki gepeznie kell...
2012. okt. 31. 19:18
12/15 anonim válasza:
semmi kölcsönös kényeztetés utána?
13/15 A kérdező kommentje:
Most nem...közben kenyeztetet kicsit ujjal, de nem mentem el...most látta, hogy nem vagyok túl boldog és idejött megmasszirozni
2012. okt. 31. 19:24
14/15 anonim válasza:
Szia!nagyon ismeros tortenet.nalam kb ugyan ez volt...azthittem eltuxom fogadni es 3ev utan hozza mentem majd ra2evre el is valtam.
15/15 anonim válasza:
Hagyjad már szegény gyereket gépezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!