Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti meddig hajtanátok egy olyan lányt, aki bizalmatlan, kételkedő, és nem tudja, hogy mit akar?

Figyelt kérdés

ti is találkoztatok már ilyen lánnyal, aki kételkedett a kapcsolatotokban, nektek összejött egy ilyen lány vagy nem? érdemes energiát fektetni egy olyanba, aki csak kifogásokat keres, bizalmatlan?

azért FONTOS a kérdésem, mert megtudtam a lányról, hogy az ELŐTTEM LÉVŐ PASIKKAL is így viselkedett, de ők feladták.. szóval lehet jól járnék, ha kitartanék a végtelenségig mellette? mit szóltok? (24 éves vagyok, a lány 21 éves)

2012. okt. 31. 13:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%

Ha nekem nem értékes akkor csak kapni akarnék tőle. Ha nem megy akkor hagynám a francba.

Egy gyenge jellemű de ugyanakkor makacsul hülye csaj nálam nem számít értékesnek mint potenciális pár.

30F

2013. jan. 11. 05:59
 22/33 anonim ***** válasza:
69%
Én is csupán annyit tudok csak mondani, hogy hagyd a francba! Mi az, hogy bulikban pasikkal flörtölget téged meg egy köszönésért leb@sz, szerencsétlen nő személy...
2013. jan. 11. 06:09
 23/33 anonim ***** válasza:
65%

Ha egy ilyen lány bizalmába fogad, nagyon meg fog becsülni, mindaddig, amíg arra érdemes vagy.

Biztos, hogy sokat kell teperni érte. De ez az igazi várakozás, izgalom teszi értékesebbé a kapcsolatot. Ha neked Ő kell, hát dolgozz az ügyön. Lehet, hogy nagyon megéri.

Vannak akik kibuknak, ne Te légy az.

2013. jan. 11. 09:26
 24/33 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Előző!

Van igazságod, csakhogy ez nem "kapcsolat". Nem a soviniszta disznó, se nem a mindent azonnal feladó "kisfiú" beszél azokból a faszikból, akik azt javasolják neki, hagyja. Egy kapcsolatba ugyanis nem igazán fér bele a más pasikkal való folyamatos flörtölgetés, ezzel szimultán meg a "párunk" kvázi elutasítása...

2013. jan. 11. 12:45
 25/33 anonim ***** válasza:
57%
Reggel a drosztig hajtanám, este vissza a cellájába.
2013. jan. 11. 14:55
 26/33 anonim ***** válasza:

01-11 09:26

A mákfűzés is ilyen, de megéri??? :)

2013. jan. 25. 00:56
 27/33 anonim ***** válasza:
1 másodpercig se.
2013. febr. 3. 14:47
 28/33 anonim ***** válasza:
Hagy a fenébe!!
2013. febr. 3. 16:17
 29/33 anonim ***** válasza:
Semeddig... Értelmetlen időhúzás lenne. Esetleg ha milliárdos lennék... Mert mindenki megvehető.
2013. febr. 16. 11:52
 30/33 anonim ***** válasza:

21 éves a csaj, és két évig volt egyöütt az előző pasijával, ha jól értelmezem. Na de könnyen lehet, hogy 19 évesen még túl korai lett volna a komoly párkapcsolat, így érhető, ha hezitált. Persze két év az azért kissé sok. :( Lehet, hogy még kell neki 1-2 év, míg komoly elhatározást hoz? Passz.

Amúgy én is tudnék mondani olyant, akik nem két évig, hanem jóvaltovább hezitáltak mindkét részről.

2013. febr. 16. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!