Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindig vissza jönni hozzám?
Figyelt kérdés
Jóban voltunk egy férfival,megvolt a kémia vonzódtunk bírtuk egymást de ő nem volt szerelmes belém.Sokáig húztuk egymást de én mondtam neki nyugodtan legyen más az életében.Addig én félre álltam nem kerestem.De amikor ezek a kapcsolatok be fuccsoltak neki,mindig hozzám "jött vissza".Már nem beszélek vele mert nekem ehhez már nincs energiám.De kíváncsi lennék miért keres meg mindig és erőlködik velem?Tőle is kérdeztem már de nem tudja azt mondta valamiért mindig rám gondol.2012. okt. 29. 18:55
1/4 anonim válasza:
Legyél erős: ta vagy neki a biztos pont, akit bármikor előkaphat, ha éppen két nő között van. Viszont gőzerővel keresi az "igazit" aki nem te vagy. És mindaddig újra és újra keresni fog téged, ameddig te visszavárod, csakhogy sajnos ez nem szerelem, ez kihasználás a részéről.
2/4 A kérdező kommentje:
Már nem hagyom hogy keressen és manipuláljon de érdekes amikor keres akkor olyan lelkes mindig úgy viselkedik mintha szeretne.
2012. okt. 29. 19:04
3/4 anonim válasza:
Mert a bűnbánó férfi pont olyan műsort ad elő, amilyenre a haragvó nőnek szüksége, igénye van. De mit ér az olyan lelkesedés, aminek rendszerint az a vége, hogy újra megpróbálkozik más nőkkel is? Ha őszintén el akarna köteleződni az illető, akkor kizárta volna a többi hölgyet és csakis kettőtökre koncentrálna. Neked azt kell mérlegelned, hogy megéri-e ideig-óráig a boldog együttlét, annak biztos tudatában, hogy ez nem lesz tartós.
4/4 anonim válasza:
A hosszú póráz vonzó.
A férjemmel hasonlóan indult az első 1-2 évünk. Aztán ő belátta, hogy máshol sincs kolbászból a kerítés és elkötelezte magát mellettem.
Egyszer volt utána, hogy elmondta, ohgy néha dolgozik benne a vadászösztön. Mondtam, hogy rendben, akkor menj, elhajlási engedély megadva.
Másnap mondta, hogy csesszem meg, így már nem izgalmas és elszállt minden motiváció. Azóta se jött elő, pedig ennek már 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!