Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a barátotok egy veszekedés alkalmával ler*bancozna?

Figyelt kérdés
Nem gondolná komolyan csak indulat lenne...?
2012. okt. 31. 09:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én indítottam. Komoly a kapcsolatunk. De most az egyszer elnézem neki... Köszi a tanácsokat:)
2012. okt. 31. 09:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Vérmérséklettől, mennyire vagyok felhúzva, stb. Persze ez nem magyarázat rá, de biztos, hogy mindenki követ el ilyesmit életében. Rám a férjem sosem mondott ilyet, de pl. én simán "leszemétládáztam" már őt.
2012. okt. 31. 09:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Sokkal nagyobb problémáid lesznek még az életben. Egy vita közben elejtett szó miatt nem kell a Dunának menni.
2012. okt. 31. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet csak indulatból mondta, de én ugyan biztos nem felejteném el neki, még ha el is nézném most az egyszer. h.lyézzen, mondja hogy idegbeteg idióta vagyok, de azért ne r.bancozzon már le, ha nem csaltam meg. Biztos, hogy ott azonnal számon kérném tőle, hogy mégis hová képzel, hogy ilyeneket mond. Szerintem a r.banc és társai nem olyan indulatszó, mint a b.szdben vagy a h.lye, és mint olyan, nem elfogadható egy kapcsolatban.
2012. okt. 31. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Emberek nem kell ennyire túlérzékenynek lenni a veszekedés és a vita között pont az a különbség, hogy avitában érvel az ember, a veszekedésben meg az agya elborul, és a gyomorból jövő indulatai vezérlik.

Szerintem ha a páromnak azt mondanám egy veszekedés hevében, hogy "r*banc" ugyanaz történne, mint amikor ő mondja, hogy "r*hadék" vagy hasonlót... kb 3 perc alatt eljutnánk oda, hogy ezt most abba kell fejezni, 100-ig számolni, majd értelmesen megvitatni a nézetkülönbséget, még mielőtt a tányérok is repkednének...

2012. okt. 31. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha nagyon-nagyon ideges lennék, akkor szerintem lekennék neki egyet.:D De amúgy nem nagyon zavarna, én is vágtam már hozzá különféle obszcén jelzőket és ő sem halt bele.:)
2012. okt. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!