Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy veszekedés során kibökte h "most szakítana olyan ideges". Ezzel komolyan azt gondolta vagy az ideg váltotta ki belőle?
a mi kapcsolatunk bonyolult,együttvoltnk t9bbmint 1 évet,szakítottunk aztán megint összejöttünk és miután megint összejöttünk ő jobban odavan mint én.őis ezt állitja h ő sokkal jobban kötődik hozzám meg minden
de ma veszekedtünk mert h "nem ért meg engem" és h "olyan ideget kavartam benne h most legszívesebben szakitana"
kis aproságon kezdtünk el veszekedni és ezlett a vége..nekem eből az jön le h nagyon nem kötődik jobban hozzám,mert ha ennyi elég neki ahhoz h szétmenjünk...
bocsi,gyorsan irtam mert épp ledöntötték a lelki váramat:/
második: 16hónap nem "egyéjszakás kislány"-ra vall;)
harmadik: köszönöm!!
Aki olyan labilis idegrendszerű, hogy egy vita miatt egyből szakítani akar, arra sztem nem lehet igazán hosszútávon építeni...semmi problémátok nincs még szinte, fiatalok vagytok, mi lesz majd 5-10 év múlva, gyerek/munka/ház? Ha ezekkel lesznek sokkal nagyobb gondjaitok akkor is majd lépni akar az első vitára rögtön?
Bár sztem már eleve gáz amit csináltatok, ez az szémtegyünk/összejövünk/szétmegyünk/összejövünk dolog elég nevetséges, már ne is haragudj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!