Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már ilyen helyzetben? Segítség rám férne. Többi lent.
Van egy srác (1.)
Nagyon szeretem őt... (nem járunk)
1 hónaja kb. összevesztünk és az ritka ha nem beszélünk 1 hétig ezt kihasználta egy másik srác (2.)...rám startolt.én meg össze jöttem vele és később kiderült hogy aznap este akarta megkérdezni 1. srác hogy járunk-e. erre én egyből irtam neki SMSt:
nem akrom h eltávolodjunk,hogy esetleg összevesszünk meg hát ilyen érzések vannak.....:$
erre Ő:
Semmi ilyen!megyek bocsi
ezzel azt akarta eljuttatni hozzám hogy nem érdeklem stb.
azonban b.nőmmel 9 éve ismerik egymást és beszélt barátnőmnek rólunk, és kiderült hogy ő is szeretem engem és hogy jártunk 2. sráccal nem akarta h elbassza a kapcs.ot meg szar legyen nekem... na amikor meghallottam ezt b.nőmtől szakítottam a 2. sráccal ez volt ma és hát írni akarok 1.srácnak,ki akarom engesztelni.Segítsetek pls. hogy mit irjak. találkozót kérjek? vagy mi legyen ? valaki segítsen :) :$ :/
Haaa vaki rád startól egyből összejössz vele??? Örülj nagyon ha ezek után akar veled találkozni.
Am csak mondd el neki mit érzel és menjetek vhova beszélgetni.
nem nem jövök velük egyből össze nem olyan lány ....
amugy azért volt így mert azzal a sráccal akivel összejöttem azzal már nyár óta akartam járni csak most láttam igazán hogy miket le nem művel....és nagyon megbántam
de köszönöm az őszinte reagálásodat és az lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!