Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki volt már ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt már ilyen helyzetben? Segítség rám férne. Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy srác (1.)

Nagyon szeretem őt... (nem járunk)

1 hónaja kb. összevesztünk és az ritka ha nem beszélünk 1 hétig ezt kihasználta egy másik srác (2.)...rám startolt.én meg össze jöttem vele és később kiderült hogy aznap este akarta megkérdezni 1. srác hogy járunk-e. erre én egyből irtam neki SMSt:

nem akrom h eltávolodjunk,hogy esetleg összevesszünk meg hát ilyen érzések vannak.....:$

erre Ő:

Semmi ilyen!megyek bocsi

ezzel azt akarta eljuttatni hozzám hogy nem érdeklem stb.

azonban b.nőmmel 9 éve ismerik egymást és beszélt barátnőmnek rólunk, és kiderült hogy ő is szeretem engem és hogy jártunk 2. sráccal nem akarta h elbassza a kapcs.ot meg szar legyen nekem... na amikor meghallottam ezt b.nőmtől szakítottam a 2. sráccal ez volt ma és hát írni akarok 1.srácnak,ki akarom engesztelni.Segítsetek pls. hogy mit irjak. találkozót kérjek? vagy mi legyen ? valaki segítsen :) :$ :/

2012. okt. 29. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el valami romantikus helyre és kezdeményezz te :)
2012. okt. 29. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
De irjak sms.t vagy facebookon irjak neki ? :o :$
2012. okt. 29. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Haaa vaki rád startól egyből összejössz vele??? Örülj nagyon ha ezek után akar veled találkozni.

Am csak mondd el neki mit érzel és menjetek vhova beszélgetni.

2012. okt. 29. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Két szék közül a pad alá...
2012. okt. 29. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:

nem nem jövök velük egyből össze nem olyan lány ....

amugy azért volt így mert azzal a sráccal akivel összejöttem azzal már nyár óta akartam járni csak most láttam igazán hogy miket le nem művel....és nagyon megbántam

de köszönöm az őszinte reagálásodat és az lesz :)

2012. okt. 29. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:
még talán valahogy megmenthetem magamat :/ remélem
2012. okt. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!