Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi találkozó fér nektek bele a kapcsolat legeslegelején?
Ha pl a párod olyan munkát végez, ami 24 órás, és utána 1 nap szabadsága van, (pl tűzoltók vagy katonák) ugye a nap fele elmegy alvással, de utána nem tartanád furának, ha nem találkozna veled pár órára? Tudja, hogy te mennél hozzá. Vagy kapcsolat elején mennyiszer találkoztatok, mennyire van igényed?
Nem tudom eldönteni, hogy mennyire érdeklem. Viszont tényleg nagyon az elején vagyunk még, de én szeretnék többet találkozni, de nem fogom erőltetni nyilván.
Ezt én írtam ki: nekem valamennyire segített. Próbálom elfogadni, hogy ő ilyen és alkalmazkodni maximálisan, mert szeretem már őt annyira, hogy legalább megpróbáljam. Idővel remélem ez javulni fog köztünk. Most várok, hogy hátha idővel jobban kialakul benne a kötődés, és akkor magától több igénye lesz rám. Furcsán hangzik, de tegnap este is pl amikor összebújtunk, magától simogatott, húzott magához, puszilgatott...amikor átjött, ő mondta egyből,hogy nagyon hiányoztam, alig akart elengedni..ezt is "mostanában" kezdte.
Tudom, hogy nagyon nehéz (nekem is) elfogadni, hogy vannak emberek, akik máshogy működnek, mint mi. De muszáj, nem kell megérteni, vagy átérezni, egyszerűen csak elfogadni. Vicces, hogy pont én mondom ezt... :)
Szóval itt a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Mennyi idős vagy?:)
előző vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!