Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is sok lenne ennyi partner előttetek?
Barátnőmnek előttem 7 férfival volt dolga. Nem tudom miért, de mostanában kezd zavarni a dolog. Főleg úgy, hogy ő hangoztatta anno, hogy csak akkor képes szexre, ha már vannak érzelmek. Na mármost akárhogy számolom a dolgokat, kizárt hogy mindegyik felé voltak érzései.
25 éves, pár hónapos a kapcsolatunk.
Én egyszer próbáltam érzelmek nélkül, és baromi szar volt. (Párom erről is tud.) Nem minden nő képtelen rá, de tényleg vannak, akiknek nincs semmi jó benne, mint nekem. És miért ne érezhetne az ember lánya valaki iránt vonzalmat/szerelmet, ha szingli? A gyászidőszak meg... Volt 2 éves gyászidőszakom, de volt, hogy 2 hét után túl tudtam tenni magam a szakításon, mert a kapcsolat utolsó pár hónapja már csak szenvedés és veszekedés volt. A 2 hét speciel mostani és előző párom közt volt. Nagyon szerettem exemet, de a kapcsolat végefelé már hazudozott, elhanyagolt és összességében csak fájdalmat okozott. Aztán kijelentette, hogy sajnálja, de már nincs bennem semmi izgi számára, inkább menne és kefélgetne még össze-vissza. 1 hétig bőgtem, többek közt mostani párom vállán, akit már 3 éve ismerek, és mindig is vonzódtam hozzá, de sose volt még eddig semmi köztünk. Most tulajdonképpen haverjai hoztak minket össze, és minden rendben van köztünk, és mindketten azt reméljük, hogy nem lesz több partnere egyikünknek sem, és megtaláltuk, akivel együtt élhetünk. (Elb*szott romantikus álomvilágban élünk, ez van.)
De ha téged ennyire zavar, akkor hagyj ott egy nőt csak azért, mert nem úgy sikerült a szerelmi élete, ahogy ő szerette volna. Jobb, ha legalább te nem húzod tovább az idejét, ilyen felfogással...
Engem a 4 zavart amit 15-17 és fél éves kora között sikerült összehoznia. Néhány hónappal 18. születésnapja előtt jöttünk össze és már majdnem 4 éve együtt vagyunk. Az elején nagyon zavart. Most már kevésbé, de még most sem szeretek erre gondolni.
28/F
Látom nehéz, úgyhogy újra leírom.
Engem nem a szám zavar konkrétan, hanem hogy azt próbálta beadni, hogy csak szerelmesen képes a dologra, közben meg voltak alkalmi kapcsolatai is. És ezt biztosan tudom.
Az érzelmek nem azt jelenti, hogy olyan nagyon szerelmes volt. Az én barátnőmnek is 6-7 partnere volt korábban és ebben volt 15 éves kapcsolat is. Ebből következik, hogy voltak fél-egy évig tartó kapcsolatai is.
A férfi szexuálisan vonzó tud lenni, akkor már csak kicsit kell passzolnia a nőhöz és kicsit kell tudnia, hogy mi a teendő. Ha a férfi felkelti a nő érdeklődését, akkor már könnyen ágyba viheti a nőt. Tehát az "érzelmek nélkül nekem nem megy" az azt jelenti, hogy nem egy randi után bújuk ágyba, vagy másként fogalmazva azzal szexel, aki tudja, hogy őt hogyan kell elcsábítani.
Néha engem is bosszant egy kicsit, hogy korábban más milyen könnyen megkapta. És az is bosszantó, hogy kikkel jött össze. De ennek ezer oka lehet és az érzelmek minőségében és óriási különbségek vannak.
Alapvetoen egybol irtam volna azt, hogy hagyd a francba mert 27 evesen nekem is 2 volt. S nekem is sok lenne.
De scorpia valasza nagyon tetszett, mert bele kell ezt is kalkulani, hogy bizony sokszor van, hogy a pasik hasznalja ki a noket, akik szerelmesek, s akkor meg a lany nem tehet rola. De ehhez ismerni kellene sztorikat..
Egyébként vártam már ezt a választ, hogy az érzelmek nem feltétlenül azt jelenti, hogy szerelem, valószínű barátnőm is ezzel jönne. De ennyi erővel bárkivel lefeküdhetek bármikor, mert megkívántam stb. Nem a hozzászólót akarom bántani, de szerintem ez nagyon gyenge kifogás.
Igen, volt hogy kihasználták, de volt fordítva is.
Hát nézd, én csak úgy tudom elképzelni, hogy fellángolást érzett irántuk, amit ugyebár össze lehet téveszteni a szerelemmel. Lefeküdt velük, majd 1-2 hónap után szakítottak.
Nekem is volt kb 6 ilyen "kapcsolatom", szerelemnek éreztem, de utólag belátva - illetve most már tudom, milyen is az igazi szerelem - csak fellángolás volt.
Lehet, hogy a te barátnőd sem érzett még igazi szerelmet és nem tudja megkülönböztetni egymástól ezt a 2 érzést.
Szerintem 7 az egyátalán nem sok 25 évesen.
Nem kéne ilyen hülyeségeken agyalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!