Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is sok lenne ennyi partner előttetek?
Barátnőmnek előttem 7 férfival volt dolga. Nem tudom miért, de mostanában kezd zavarni a dolog. Főleg úgy, hogy ő hangoztatta anno, hogy csak akkor képes szexre, ha már vannak érzelmek. Na mármost akárhogy számolom a dolgokat, kizárt hogy mindegyik felé voltak érzései.
25 éves, pár hónapos a kapcsolatunk.
Nem olvastam el az elöttem szólókat,úgyhogy lehet írta más is:
25 évesen 7 pasi az nem sok.
SZámolj csak utána, ha mindegyik tartott 1 évig,akkor is 7 év,ami azt jelenti,hogy nem túl fiatalon,18 éves kora körül kezdett el pasizni,meg szexelni.El vagy tévedve a csajokat illetően,nekem volt már olyan hát ha nem is csajom,de dugtunk...szóval voltam olyannal,aki 11 évesen már aktív szexuális életet élt,én 16 évesen dugtam meg,a 2 közt több 100 pasival szexelt!!!!Engem az se zavart,mert nem melettem,hanem elöttem csinálta velük.Szerencsére semmit se kaptam el tőle,szóval neked így semmi nagy dolog nincs benne,a legultolsó barátnőmmel amikor össze jöttem,ő volt 16,és elöttem már volt 3 pasija.Mondjuk velem évekig volt,de akkor is,a mai világban,amikor divat mindenkivel kefélni,nem olyan sok ez.Egy 30as nő már legalább 10 pasival volt,és akkor mi van?Nekem simán kellene 30as nő kapcsolatra,és nem érezném ribancnak miatta(ellentétben azzal,akit említettem,azt,aki 11 évesen...)
Nekem is ekörül van, és igen, mindet szerettem, legtöbb esetben engem tettek ki, mert félrek*féltek, vagy egyszerűen tombolni akartak még, és még mielőtt megcsaltak volna, szakítottak. Egyszer volt, hogy én szakítottam, mert a srác túl féltékeny volt, pedig soha semmit nem tettem ellene. A végén már a barátnőimtől is el akart tiltani, így betelt a pohár, és szakítottam.
Nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy az ember szeretné, ezért nem feltétlenül kell őt okolni. Szerintem ahelyett, hogy ilyen baromságokon töröd a fejed, elvileg felnőtt férfi létedre, inkább szeresd barátnődet, és azon ügyködj, hogy a ti kapcsolatotokban ne menjen félre semmi.
Mellesleg, páromnak 3 lánnyal volt dolga előttem, és neki érdekes módon nem jutott eszébe ilyen baromságokon agyalni. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, ilyen egyszerű a képlet.
22/n
1. nekem senki ne mondja, hogy huszonévesen szerelmes tud lenni 7 pasiba. pláne úgy, hogy hosszú kapcsolatai voltak azért, plussz beleveszem a szakítás utáni gyászidőszakot is
2. azért lényeges, mert be akarta adni, hogy csak érzelmekkel képes a dologra. A jövőre kivetítve nem túl bíztató, ha már most kamuzik. Ha az elején megmondja a frankót, akkor én se így állnék hozzá.
Hát haver, akkor az enyém tényleg piskóta.
Remélem azért a 16 már soknak számít nálatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!