Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ellentétek tényleg vonzzák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást? Ezzel ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy nektek a párotokkal egyező az ízlésetek vagy szinte mindenben különböztök? És ez mennyire jelent nektek hátrányt/előnyt? Mi szinte mindenben különbözünk és ebből adódóan sokat is veszekszünk.

20/L

2009. aug. 10. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ellentétek eleinte vonzzák egymást, de minél több időt tölt együtt két különböző ember, annál jobban megutálják, hogy sosem ért velük egyet a másik. Viszont, ha mindenben egyetértenek, akkor sokkal gyorsabban ellaposodhat a kapcsolat, és ez sem túl jó. Egyébként sokszor figyelem a párokat, és azt vettem észre, hogy külsőre teljesen máshogy néznek ki. Az egyiknek fekete haja van és barna szeme, a másik szőke, és szeme kék. Szóval lehet, hogy ez az elmélet csak a külsőre vonatkozik. Érdekes :D
2009. aug. 10. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az ellentétek itt értem a belsőre nem a külsőre, ki oltják egymást egy idő után. Veszem azt egy egyszerű pl.: otthon ülős beszélgetős nyugisabb típus és egy nyüzsgő bulizós típus eleinte lehet elvannak de nem lesz közös téma, közös elfoglaltság.

Én úgy gondolom hogy az azonos típusú, érdeklődésű emberek inkább vonzzák egymást mint az ellentétek

2009. aug. 10. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Gondolkozz el egy kicsit... elmentek a pasiddal fagyizni, pizzázni, ruhát venni, vagy különleges programokra.

Neki bejön, te meg megismerheted az élet ezen oldalait is, és fordítva :)

Szerintem izgalmas!

2009. aug. 10. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:

bizonyos szintig izgalmas, de ha túl nagy az eltérés, az konfliktushoz vezet.

gondolj bele, ha az egyik pl. egy extrovertált (kifelé-forduló) pörgős típus, a másik meg inkább introvertált, csak otthon ül, annak nem lesz jó vége.

ui: különben meg igen, a nő vonzza a férfit, a férfi meg a nőt :D:D:D

2009. aug. 10. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) szerencsére azzal nincs gond, mind2 bulizós típusok vagyunk, inkább csak olyanokban mint film, kaja.. stb.
2009. aug. 10. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
ha csak film és kaja, az szerintem nem "ellentét" :)
2009. aug. 10. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:

- Viselkedésügyileg általában a másság a nyerő. Egy félénk jobban éri magát egy felszabadultabbal.

- Érdeklődési kör alapján a homogenítás játszik szerepet.

2010. jún. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!