Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú barátom akivel egész jól kijövök, de elég ellentétes a viselkedésünk. Pl. az öltözködésünk eléggé megegyezik (jó, nem férfi ruhákat hordok) hanem, hasonló márkák (persze női /férfibe) de értitek... de pl. én kevésbé vagyok vad (jó persze benne van,hogy ő pasi) de akkor is kevésbé vagyok "bevállalós" . Kevés közös témánk van,de ha van akkor órákig eldumálunk. Ő nyüzsisebb, mindig központi ember én meg általában jól elvagyok a háttérbe is. Ő jól elbeszélget minden emberrel én kevésbé vagyok nyitott. De ha együtt vagyunk ,akkor ő az én természetemet kicsit vadítja, én meg őt nyugtatom tudat alatt is. Ez mennyiben lehet zavaró egy komoly kapcsolatnál?

2010. nov. 2. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
lépj felé nyugodtan .D
2010. nov. 2. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem vonzzák egymást, viszont egymás mellett hosszútávon meglenni már nem tudnak. :)
2010. nov. 2. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2 éve vagyunk együtt a barátommal, és mi is tökre ellentétesek vagyunk. Nem tudok sok témát mondani, amiről a kapcsolat elején tudtunk volna beszélgeni..sőt..alig, de elvoltunk.. Ő sokkal felnőttesebb volt, én meg gyerekesebb (bár fiatalabb is vagyok nála), ő gondolt a jövőjére, én egyáltalán nem, ő otthon ülősebb volt, én bulizósabb, ő nem nagyon szeretett ismerkedni, én igen. Azóta mindketten kicsit megváltoztunk, egymásra hangolódtunk. Az igaz, hogy vitából nem szenvedünk hiányt, de nagyon szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett, és boldogok vagyunk, és azt hiszem ez a lényeg.

Úgyhogy csak hajrá ;)

17l

2010. nov. 2. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a kapcsolatotokkal nincs semmi gond, többet kell együtt lennetek hogy teljesen kiismerjétek egymást, ő lesz majd az a személy akivel el mersz majd menni nagyobb társaságokba és meg fogsz általa ismerni új embereket mert 2központi nyitott személy", jobban szót ért az emberekkel.

Szóval hagyd hogy ő vezessen eleinte, de ugyanakkor ha valami nem tetszik akkor mond meg a véleményedet neki nyíltan.

Nem látok itt gondot. És igen soxor az ellentétek vonzzák egymást.

2010. nov. 2. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Hosszútávon nem működik.
2010. nov. 2. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Hosszútávon nem működik. Én 8 év után jöttem erre rá.

Eleinte még tetszik, hogy ennyire különböztök, de ahhoz, hogy működhessen a dolog, mindkét félnek nagyon elfogadónak kell lennie. Ez pedig nem szokott előfordulni.

Eleinte még nevettünk a különbözőségeinken, de mára már odáig fajult a dolog, hogy szakítottunk. Mindketten meg akartuk változtatni a másikat, és persze nem sikerült.

2010. nov. 2. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ellentétek jók (ki akar állandóan sajátmagával lenni?) - de hosszú távon sok közös (egyforma) dolog is kell.
2010. nov. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!