Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A (z) (ex) baratom sok hulyese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jasmine.. kérdése:

A (z) (ex) baratom sok hulyeseget csinalt (megcsalt stb. ) es en elneztem neki mindent. Turtem, turtem es elegem lett. Mondtam neki hogy nekem nem megy tovabb. erre o azt mondta megoli magat. Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és még valami!Szerinted ha valaki kiakarja nyírni magát szilánkokkal vagdossa a kezét vagy egyből az erével kezdi?? Ne legyél ilyen naív!!! ;)
2012. okt. 28. 12:46
 12/15 AndreaMariann ***** válasza:

Ne maradj vele,ha nem szereted,és kész.

Undorító az érzelmi zsarolás.Hányinger.

Az én volt párom is akár minden nap mondta,hogy megöli magát.Most mégis él...sőt,már azzal is fenyegetett,hogy megöli a kutyáját (!!),akiről tudja,hogy imádom.

Mondd meg neki,hogy nyugodtan tegye meg,majd sírsz utána.

Sose vedd az ilyet komolyan,ez egy vicc!

2012. okt. 28. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:

"tegnap atjott es elvagta a kezet uveggel.."

Akkor szépen hívd ki a mentőket, hogy vigyék be a zárt osztályra, mert önveszélyes..

Mondd is meg neki, hogy legközelebb ezt teszed, persze csak az ő érdekében.

2012. okt. 28. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg az élete függne tőled, megbecsült volna.
2012. okt. 28. 13:09
 15/15 anonim válasza:
Egyetértek ha tényleg olyan fontos vagy neki akkor nem csalt volna meg!Ne higgy neki!
2013. ápr. 26. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!