Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Hulyeseget fogok csinalni?
Nem, az a hülyeség, hogy képtelen vagy az érzéseidre hallgatni.
Akiket a leginkább szerettem életemben, sosem tetszettek. Ahogy megismertem őket gyönyörűek lettek, soha nem láttam náluk szebbet.
Ne adj a külsőre :)
Ami hülyeség lenne az inkább a kapcsolat nélküli szexuális együttlét, de ez a te dolgod,nem akarok beleszólni :)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:25
Még annyit hozzátennék,hogy nem a külső számít,persze.. hanem az hogy szeressétek egymást..:)de nem tudom,hogy érdemes így belemenni-e.
Azt írta vonzódik hozzá.
Aki nem tudunk megszeretni, ahhoz nem vonzódunk :)
Nem tetszeni sokféle képen nem tetszhet:
1. Kifejezetten taszít szexuálisan. (Van ilyen is, nem csak nem tetszik, hanem tényleg soha nem bírnál rá férfiként nézni) - Ha így van, ne menj át.
2. Nem tartod elég jó pasinak/csúnyának tartod, és inkább mások előtt szégyellnéd. Ha ez van, akkor azok (részben) a saját gátlásaid, hogy csak jó pasit vagy képes felvállalni. - Ha így van, akkor se menj át.
És végül a legvalószínűbb jelen esetben:
3. Nem tetszik külsőre, de azért nem taszít, sőt vonz is szexuálisan, mások véleménye meg nem érdekel.
Ez esetben, hajrá, ismerkedjetek, meglátjátok mi lesz. Életem nagy szerelmei elsőre nem jöttek be, és pont azért szerettem beléjük, mert _számomra_ széppé váltak.
Ha van egy helyes pasi abba könnyű belezúgni, de nehéz tudni, hogy nemcsak szexuális vonzalom-e... de ha egy olyan pasi csábít el, aki amúgy nem jött be, és egy idő után minden apró "hibát" szépnek találsz rajta.... na AZ már szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!