Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Hulyeseget fogok csinalni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki szerelmes belem, de nekem kulsore egyaltalan nem tetszik.Megis miota sokat beszelgetunk, elkezdtem nagyon vonzodni hozza.Ma este valoszinuleg at fog hivni magahoz, de en felek kettesben maradni vele, mert tudom hogy tortenni fog valami.Ugye hulyeseg igy belemenni valamibe hogy nem tetszik a pasi?
2011. júl. 20. 11:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a külső is ugyanolyan fontos mint a benső ! Kivül belül tetszenie kell a párunknak, mert ha elmúlik a kezdeti hűdeszeretem hűdevonzalom rájön újra h baromira nem tetszik neki .....
2011. júl. 20. 12:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Na atmentel vegul?
2021. okt. 13. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!