Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elhidje, hogy szeretem?
Van egy lány 2 éve ismerem, 1,5 éve szeretem, amit tud is!
Sajnos sokat csalódott párkapcsolati dolgokban, s nehezen tud hinni a másik félben, ráadásul saját magával sincs megelégedve...azt hiszi, nem lesz jó egy kapcsolatban, hogy elront valamit.
1,5 éve várok Rá, hátha sikerül elnyernem a szívét...de semmi.
Szóval a kérdés, mit csináljak hogy elhidje, szeretem, s ne féljen egy kapcsolatba belekezdeni, mert egy fantasztikus lány!
Amíg magában le nem rendezi a dolgokat addig semmit.
Mutasd ki,hogy szereted.Törődsz vele.Aztán csak alakul valami
Állj mellette mindig !
Egyébként hány évesek vagytok ? Ugye nem vagy fiatalabb a lánynál?
Nem akarok szemétkedni de ha barátnőt akarsz tanuld meg, hogy az nem elhidje hanem elhiggye !!!!!!
Nem tudom, hogy nézted (ezek szerint nem), a kulcsszavaknál ott van a leszbikus szó is.
Így érthető hogy mind a ketten lányok vagyunk....ebben az esetben nem hiszem, hogy annyira fontos az, hogy ki az idősebb.
egyébként 24-28 között lebegünk mind a ketten.
Helyesírás...köszi, hogy szóltál. Sajnos a diszlexiám még nem múlt el. Nyugi, nem veszem piszkálódásnak.
Köszönöm az eddigi kommenteket!
Ő is leszbikus, pasik se Nála se nálam nem jöhetnek szóba.
Köszönöm az eddigi véleményeket s biztató szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!