Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne legyek ennyire féltékeny?
nagyon féltékeny vagyok egy nőre, aki a barátom társaságában van.
És szerintem meg is van rá az okom!
Az a nő mindig ott van ahol a barátom ! Engem a pasim nem visz magával
bulizni azzal a szöveggel hogy ő nem tudná magát jól érezni mert csak
azt figyelné kik jönnek rám ! Ez a nő folyamatosan lájkolgatja
minden kiírását a pasimnak ! Ja és a Pasim is egyik nap lazán
15 képét végig lájkolta a csajnak! Ami nekem sok. Mert bevallotta
azt is hogy igen jó csaj és tetszik neki.. de hogy semmi több.
Én nem tudom elviselni hogy ez a nő mindig ott van a nyakába és
nem látom mit csinálnak. Flörtölnek e. Pedig úgy érzem igen :/
A csaj mindenkinek azt meséli nevetve hogy az én pasim szerelmes belé.
Egy nő ilyet ok nélkül nem mond szerintem :/ Még ő elmegy bulizni ahol
ott van ez szuka is én addig itthon ülök és a sírógörcs kerülget a féltékenységtől :/
Úgy érzem több van közöttük mint barátság, és ez az őrületbe kerget !
Hát én nem csodálom, hogy féltékeny vagy , ki ne lenne a helyedben? Nem tudsz mit csinálni ezzel...El nem tilthatod tőle..Viszont szerintem is több van köztük.Ha nem lenne akkor elvinne magával bulizni, viszont igy fél hogy kiderülne a dolog... Ezt onnan gondolom mert kavarok egy pasival, igy bulikban smárolunk stb, viszont neki van barátnője és ő mondta hogy a csaja el akar vele jönni bulizni de ő nem fogja elhozni az tuti nehogy kiderüljön...
21L
Beszélj a barátoddal. Tök jó fej lehet, hogy ilyen lazán vállalja hogy tetszik neki a csaj, nagyon sokat gondolhat rád az a bunkó -"-
amit pedig a csajszi terjeszt az hab a tortán! Bocs, de szerintem az ilyen bunkók pont összeillenek.
ez undorító .. radikális, de az ilyeneket a farkuknál fogva köttetném fel
az utolsó taktikája nem rossz, csak nagy önuralom kell hozzá, de amint látom, annak nem vagy hiányában :) vigyázz, ha meglátod őket, nehogy annyira kiakadj, hogy odamenj, és jelenetet rendezz.
én a helyedben pont annyira venném szarba, mint ő téged. ha látod, hogy tényleg valószínű, hogy több van köztük, ne keresd többet, figyeld hogyan reagál stb. bár én lehet nem lennék ilyen türelmes, és még aznap kidobnám, szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!