Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 és fél év után szakítottunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 és fél év után szakítottunk, hogy lehet ezt túlélni? Sikerült már valakinek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hál' Istennek nem hullanak az emberek minden egyes szakítás után, úgyhogy csak túl lehet tán élni...
2012. okt. 27. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

túl lehet élni, sok zene, barátok segítségével

Mi 5 év után szakítottunk már az eljegyzésünk is megvolt, de muszáj voltam túlélni :(

2012. okt. 27. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint 6 év után, 2 gyerekkel a hátunk mögött mentünk szét. Túl lehet élni, bár nagyon rossz lesz, ha még mindig szereted a volt párod. Szórakozz, kapcsolódj ki, de ne légy egyedül, mert akkor sokat gondolsz rá és csak sírsz és emészted magad. Tudom, tapasztaltam. Fel a fejjel.
2012. okt. 27. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
simán:D mi 3 év után szakitottunk 2 éve kb.. :D
2012. okt. 27. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
hát persze, h túl lehet. nem mondom, nem lesz könnyű. lényeg, h adj magadnak időt, kapcsolódj ki, és bulizz, ha kell mértéktelenül is. ilyenkor belefér. csak ne menekülj egy másik kapcsolatba, az a legrosszabb!
2012. okt. 27. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Bulizzál sokat, ne akarj egy ideig kapcsolatot, mert úgy is az exedhez hasonlítanád, élvezd ki az egyedüllét előnyei is, mert vannak!! Majd jön más, akivel boldog lehetsz!
2012. okt. 28. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Túl lehet, de nagyon rossz lesz az első pár hónap. Mi is hosszú idő után mentünk szét exemmel, tavaly nyáron (vagyis már több mint 1 éve) de még most is hiányzik, ha rosszabb napom van, vagy rossz a hangulatom. Nem vagyok már kikészülve, élem az életemet, de nagyon egyedül érzem magam. Új szerelem eddig még nem köszöntött rám, pedig jó lenne már. De az első pár hónap tényleg borzalmas volt mint egy élőhalott úgy közlekedtem, folyton sírtam, fizikailag rosszul voltam, fulladoztam, lefogytam. Nekem úgy fél év után kezdett jobb lenni, akkor kezdtem újra felfigyelni más pasikra. De addig mindet elzavartam, ha próbálkoztak.
2012. okt. 28. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:

4 év, eljegyzés után, most márciusban :) és még élek, bár fél éve biztos voltam benne, hogy ezt nem élem túl

amúgy írd ki magadból, akár kezdj naplót, vagy írj belőle novellát, verset, dalt, bármit. ha gondolod leírhatod nekem is üzenetben, vagy akár mindenkinek is itt, szerintem sokan kíváncsiak rá, és hidd el, rengeteget segít. én nagyon sok emberrel átbeszéltem, enélkül lehet beleőrültem volna.

keress valami új hobbit, valamit ami leköt, és mindenképpen FIZIKAI. tanulj valamilyen hangszeren, énekelj, sportolj. ha fizikailag lefárasztod magad, 1000x jobban fogod magad érezni. én hónapokig minden este futni jártam, de néha random is nekiindultam, ha épp rossz kedvem volt, vagy sok volt a feszkó.

az elején viszont fontos, hogy jól kibőgd magad. kucorodj le a tv elé egy plédben vmi jókis drámát nézni, aztán gyerünk .. én annyit bőgtem abban a 2 hónapban, hogy azóta úgy érzem nem tudok sírni. 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor sírtam azóta, pedig nagyon sírós fajta vagyok.

ha kicsit jobban érzed magad, menj el kozmetikushoz, csináltass egy új frizut, vegyél új ruhákat, járj bulizgatni, ismerkedni, jól fog esni az elismerés :)

én 10 kilót fogytam a szakítás után, de iszonyatronda beesett arcom volt, szóval szerintem ezt próbáld elkerülni. én se enni, se aludni nem tudtam, szóval hiába próbálkoztam tartani a súlyom.

örülj, hogy van időd, hogy teljesen magadra koncentrálj, fejleszd magad, önállósodj, erősebb személyiség legyél. kitartás :)

2012. okt. 28. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!