Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 és fél év után szakítottunk, hogy lehet ezt túlélni? Sikerült már valakinek?
túl lehet élni, sok zene, barátok segítségével
Mi 5 év után szakítottunk már az eljegyzésünk is megvolt, de muszáj voltam túlélni :(
4 év, eljegyzés után, most márciusban :) és még élek, bár fél éve biztos voltam benne, hogy ezt nem élem túl
amúgy írd ki magadból, akár kezdj naplót, vagy írj belőle novellát, verset, dalt, bármit. ha gondolod leírhatod nekem is üzenetben, vagy akár mindenkinek is itt, szerintem sokan kíváncsiak rá, és hidd el, rengeteget segít. én nagyon sok emberrel átbeszéltem, enélkül lehet beleőrültem volna.
keress valami új hobbit, valamit ami leköt, és mindenképpen FIZIKAI. tanulj valamilyen hangszeren, énekelj, sportolj. ha fizikailag lefárasztod magad, 1000x jobban fogod magad érezni. én hónapokig minden este futni jártam, de néha random is nekiindultam, ha épp rossz kedvem volt, vagy sok volt a feszkó.
az elején viszont fontos, hogy jól kibőgd magad. kucorodj le a tv elé egy plédben vmi jókis drámát nézni, aztán gyerünk .. én annyit bőgtem abban a 2 hónapban, hogy azóta úgy érzem nem tudok sírni. 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor sírtam azóta, pedig nagyon sírós fajta vagyok.
ha kicsit jobban érzed magad, menj el kozmetikushoz, csináltass egy új frizut, vegyél új ruhákat, járj bulizgatni, ismerkedni, jól fog esni az elismerés :)
én 10 kilót fogytam a szakítás után, de iszonyatronda beesett arcom volt, szóval szerintem ezt próbáld elkerülni. én se enni, se aludni nem tudtam, szóval hiába próbálkoztam tartani a súlyom.
örülj, hogy van időd, hogy teljesen magadra koncentrálj, fejleszd magad, önállósodj, erősebb személyiség legyél. kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!