Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy facebookon, valakinek hetente változik a kapcsolati állapota? (bővebben lennt)
Szerintem ez a fiatalokra igaz. Tinikre... Hirtelen felindulásból vagdalóznak a szakítással, aztán visszasírják magukat.
Majd később rájönnek, hogy ennek a szónak azért van súlya és nem a facebook állapot lesz az első, amit lecserélnek ilyen helyzetben.
Ezt én is megfigyeltem már... Egyik barátnőm pl egy erős veszekedés után írta ki, hogy egyedülálló, mert ezzel akart a fiúra hatást gyakorolni. Hogy vegye észre magát, és lássa meg, hogy nem fog lenyelni minden marhaságot tőle. A fiú összeszedte magát, és azóta el is jegyezték egymást. De ez 100 esetből 1.
Mások inkább csak a figyelmet akarják magukra felhívni ezáltal. Vannak olyan emberek, akiket az elégít ki, ha mindig velük foglalkoznak mások... Engem meg kifejezetten idegesít, ha rajtam csámcsognak, szóval én amint változtatok valamit az adatlapomon, rögtön törlöm is a hírfolyamból, mert kell a francnak, hogy odajöjjenek hozzám jópofizni...
Szóval szerintem a te ismerőseiddel is ez lehet a helyzet: Szeretnek mindenkivel arról beszélgetni, hogy most éppen nagyon összevesztek, de aztán újra kibékültek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!