Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól számít Férfi és Nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít Férfi és Nő egy párnak?

Figyelt kérdés

Hol van az a határ mikor már zavarhat, ha nem hív, mikor már nem csak randizásnak nevezzük? Mikor érzed azt, hogy ez már egy kapcsolat? Csók után, szex után? Szóval, hogy hol a határ az "ismerkedünk" és a "kapcsolatban" vagyunk között?

Remélem érthető mire gondolok :)

2012. okt. 27. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Férfi és nő kis kezdőbetű. Egyébként onnantól amikortól megbeszéljük. Hogy előtte vagy csak utána van-e szex, az helyzetfüggő.
2012. okt. 27. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Onnantól, amikor mindketten ezt érzitek belülről és eszetekbe sem jut ezt megkérdezni.
2012. okt. 27. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi pl. nem randizgattunk. A neten megismerkedtünk 2-szer találkoztunk, sokat beszélgettünk. 3. alkalommal feljött, segített díszíteni (karácsony előtti nap volt), bemutattam anyukámnak, aki épp akkor jött látogatóba hozzám. Azóta együtt vagyunk. De mi az első találkozástól számítjuk.

Ez szerintem az összhang legelső jele, hogy mindketten érzitek, hogy ez egy kapcsolat kezdete és onnantól nem vagytok már egyedülállóak.

24N

2012. okt. 27. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

"Hol van az a határ mikor már zavarhat, ha nem hív"

Nekem ez sehol. Ha van valami fontos mondanivalóm, felhívom, ha neki van, felhív. Egyébként meg nem zargatjuk egymást telefonon, csak hogy belegügyögjünk valamit.

Egyébként én az első csóktól tekintem úgy, mert csak akkor megyek bele, ha tényleg úgy érzem, akarok is "valamit" attól az embertől. És ezt nem szokták kivárni olyanok, akik nem akarják ugyanazt tőlem. :) Ma nem divatos metódus, de nekem nagyon bevált.

2012. okt. 27. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor a ferfi torodest mutat a no fele, egy jel, hogy komolyan gondolja. Felhiv, kedveskedik valamivel, elorevetiti hogy a jovoben is van valami terve, pl. hogy novemberben jon egy uj film a mozikba, elmehetnenk megnezni. Mivel egy no eleve altalaban komolyat akar, nem talalkozgatna, beszelgetne a ferfivel ha nem lennenek szandekai kapcsolatra.
2012. okt. 27. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A szex után, mert addig csak egy csaj a sok közül.
2012. okt. 27. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenkinél másképp értetődő. Mi a volt barátommal két időpontot számoltunk :) Amikor először találkoztunk és amikor először megcsókolt. Na most hogy miért számoltuk külön :D Mert a kettő között volt egy csekély 7 hónap, de ezzel szemben amikor megismertük egymást onnantól kezdve mindenki azt hitte hogy együtt vagyunk, mert mindig ölelkeztünk, együtt voltunk stb. De mégis csak 7 hónap múlva volt bátorsága. :)

Remélem tudtam segíteni és bocsi a pici OFF-ért :)

2012. nov. 3. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!