Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki 10. 000 -nál több gyerekta...

Aki 10. 000 -nál több gyerektartást kap az már bűnnek számít?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre ezen az oldalon, aki leírja hogy több mint 10.000 forintot kap gyerektartásra az más mindjárt ássa is el magát mert úristen dőzsöl...

Miért jó ez?

2012. okt. 12. 13:25
 1/8 A kérdező kommentje:
* forintnál
2012. okt. 12. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

nemtom, én eddig nem vettem észre ilyet

én 50ezret kapok havonta, volt egy időben amikor 70et kaptam, szerintem mindenki annyit adjon amennyitől nyugodtan alszik

2012. okt. 12. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván azért mert azok akik nem kapnak, meg vannak keseredve.
2012. okt. 12. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 20.000 Ft-ot fizetek egy gyerek után, és alap esetben ezt nem tartom soknak. Én csak azt nem értem, hogy máshol hogy ítéltek meg ennél kevesebbet, amikor én is minimálbért kapok.
2012. okt. 12. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
1,5 éve nem kapok lóf@szt sem, ártatlan vagyok :)
2012. okt. 12. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Új feleségek, smucig exférjek meg olyan emberek, akik meg vannak keseredve, hogy alig keresnek vmit meg úgy kell párezer ft-ot kunyerálni az exférjtől meg bíróságra járni, feljelentgetni, és akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is. Nem általánosításként írtam, nem minden új feleség, exférj meg egyedülálló, kevés gyt-t kapó anya ilyen...

Pl. amikor még plázában standnál dolgoztam, 1x hónap végén vett egy házaspár tőlünk egy 30e-s keleti takarót. A mellettem ülő standnál dolgozó csaj azt találta erre mondani (nagyjából megértem, hiszen a férjével neveli az előző házasságból született gyerekét, ő heti 5 nap dolgozik 12 órákat, a férje is vmi fusimunkát, a gyerek apja börtönben, és alig tudják a gyereket eltartani... az más kérdés, hogy miért vesznek neki karácsonyra PlayStationt, de gondolom, 1x szeretnék, ha neki is tényleg öröme lenne meg egy kis luxusa), hogy dögöljön meg, akinek 30e Ft-ja van hó végén takarókra meg egyéb luxusf.szságokra...

2012. okt. 12. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Irigyek, az a bajuk!

Ha nekik nincs ennyi, másnak se legyen.

Másrészt az új asszonynak is szokta szúrni a szemét, hogy a férje az ex-nek fizet, bár ez végképp undorító, elvégre a nő a gyereke anyja, nem neki adja, hanem a gyereknek!

2012. okt. 12. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

hahaha, igazad volt kérdező, tényleg nagy bűn a normális gyerektartás, úgy látom van aki annyira megkeseredett hogy kínjába lepontoz mert 50et kapok

szánalmas

2012. okt. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!