Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne megismerni egy enyhe értelmi fogyatékos lányt? Budapest környékén, tippek? ötletek? 26 éves vagyok . és már mindent meg próbáltam de nem sikerült eddig. Valaki segitene?
Miért kell neked ilyen?
Amúgy egyszer ismertem egy lányt, aki kicsit sokat drogozott tizenévesen, szóval egy kicsit kattant volt, de oltári nagy szíve volt. Ilyet én is elfogadnék:)
Kérdező vagyok
Örülök hogy jó szórakoztok...........de nekem ez halálosan komoly dolog,mert hiába tudok irni olvasni,az egészségesek nem fogadnak el,a értelmi fogyisok meg nem nekem valók .Sajnos nincs semmi lehetőségem teljesen el vagyok szigetelve SENKI sincs csak a szüleim,még tesóm se.nagyon szeretnék már egy lányt meg ismerni......26 éves fiú vagyok és nagyon magányos
Bakker. Figyelj pajtás, magányos is leszel örökké, ha úgy akarsz egy lánnyal megismerkedni, hogy eleve enyhén értelmi fogyatékost keresel. Egyrészt senkire nincs ráírva mennyi esze van, másrészt direkt meg se kérdezheted, harmadszor az enyhe értelmi fogyatékos is észreveszi ha hülyének nézed és pont azért akarsz vele lenni, mert hülye és mert jobb nem jutott neked.
Ismerj meg minél több lányt, egyszer talán kifogsz egy nem túl eszeset, aki megfelel a igényeidnek. Ha kell a lány, elkezdhetsz udvarolni, hátha az érzés kölcsönös lesz. Sose lesz kölcsönös és soha nem fogsz kelleni, ha azért akarod a lányt, mert hülyébb a többinél. Ha szeretettel, tisztelettel ,odaadással, őszinteséggel közelítesz hozzá, miután már kicsit megismerted és nyilvánvalóan akarsz valamit, akkor kölcsönös lehet. Ha a hibájával együtt szereted, és nem annak ellenére, vagy pont amiatt. (Ha csak becserkészni akarod, akkor is el kell tudnod adnod magad, ami a másik lenézésével nem megy.)
A hülye se szereti ha hülyének nézik.
Leginkább a tiszteletet hiányolom abból, amit írtál. Nem tiszteled a nőket, nem tiszteled az értelmi fogyatékosokat és nem tiszteled magadat sem. Miért szeretne egy nő, akit azért tartasz, mert a nő kicsit hülye, és hogy vele ne legyen magányos a másik kis hülye(Te) ?! Nem vagy Te kevesebb másnál attól még, hogy nincs annyi eszed, vagy pénzed. Ezt jobb lesz, ha megjegyzed egy életre.
Minél több nővel ismerkedsz meg, annál több az esélyed.
Minél normálisabbnak nézel ki, vagy a magad egyéni formájában különlegesnek, annál több az esélyed. Első esetben azért, mert a társadalom jobban elfogad, második esetben pedig azért, mert talán lesz valaki, akit pont a Te kedves különlegességed vonz.
Én ismertem olyan nőt, aki olyan buta volt, mint a föld. De kedves, és szép lány lett belőle. Gyakran hallani emberekről, akik egyszerűek voltak, nem sok ésszel, de nekik volt a legnagyobb szívük.
Próbálj meg tisztelettel közeledni az ilyen emberek felé, és talán sikeresebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!